ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για pictures christmas gif

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε μια σειρά σε οικονομικά θέματα. Κάποιο προσωπικό θέμα θα έρθει σε αντίθεση με ότι πραγματικά θέλετε και ποθείτε στην ζωή σας. Σκέψεις για ένα ταξίδι υλοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ ξεχωριστή μέρα για την προσωπική σας ζωή. Από το πρωί θα θελήσετε να τελειώσετε θέματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα και που αφορούν την οικογένεια σας. Οικονομικά θέματα ολοκληρώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί και σήμερα σε μεγάλο βαθμό. Βρίσκεστε σε περίοδο ανακατατάξεων και ξεκαθαρισμάτων. Πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικούς λόγους που έχει να κάνει με άλλα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκέψεις πολλές θα κάνετε σήμερα για μία πολύ σημαντική σας σχέση. Οι γονείς θα έχετε να φροντίσετε λίγο παραπάνω κάποιο παιδί σας. Προσοχή στην υγεία σας, που την παραμελείτε το τελευταίο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μέσα από την επικοινωνία θα έρθετε πιο κοντά σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια θέματα με ένα ακίνητο που σας ανήκει κατά μία έννοια θα πάρουν μία ολοκληρωμένη μορφή. Το βράδυ θα βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικά θέματα θα προκύψουν σήμερα από το πρωί. Η εργασία σας βρίσκεται σε μία ανοδική πορεία και σας δίνεται μεγάλη ικανοποίηση. Ερωτικές προσκλήσεις πολλές, αλλά λίγες για τα στάνταρ σας.

ΖΥΓΟΣ

Το επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα οικονομικά σας. Ίσως να λάβετε κάποιο δώρο ή να νοιώσετε μεγάλη χαρά από την παρουσία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Ένα ταξίδι σας φέρνει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να βγείτε από το καβούκι σας. Θα έχετε κοινωνικές προσκλήσεις και θα κάνετε ρομαντικές συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις. Οικονομικές απολαβές από πηγές που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονο παρασκήνιο επικρατεί σήμερα. Κάποιες υποθέσεις που πρέπει να τελειώσετε θα έχουν βοήθεια από πρόσωπο που βρίσκεται σε θέση κλειδί. Ο σύντροφός σας θα έχει μία έντονη επιρροή απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε μία ιδιαίτερη ικανοποίηση από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και αποφάσεις. Τα κέρδη θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σας, ιδίως σε όσους ασχολείστε με το εμπόριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αναδείξετε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σας. Οι επαγγελματικές σας ανησυχίες παίρνουν σάρκα και οστά και βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο εξελίξεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συζητήσεις που κάνετε σήμερα αποκτούν ενδιαφέρον. Κάποια άτομα θα βρεθούν πολύ κοντά σας και θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να αναδειχθείτε στον κύκλο σας.Σχετικά Άρθρα

Britney Spears: «Οι γιοι μου με βοήθησαν να ξεπεράσω την κατάθλιψη» (photos)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την στενή σχέση που έχει με τα δυο της παιδιά.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου!

Δύσκολες ώρες περνά η μεγάλη σταρ του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου, Μάιρη Χρονοπούλου, η οποία τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial