ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 14 Μαρτίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 14 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για gif rain tumblr

ΚΡΙΟΣ

Έχετε καλή κρίση στην λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων . Ο Ερμής σήμερα κάνει είσοδο στο ζώδιο σας και σας δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα σε επικοινωνιακά και εργασιακά θέματα .

ΤΑΥΡΟΣ

Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία , αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις κουβέντες που θα κάνετε με τους άλλους . Ένα μήνυμα από το παρελθόν θα είναι ικανό να σας αναστατώσει .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με σωστές κινήσεις θα έχετε αρκετά κέρδη που αφορούν πηγές εισοδημάτων από επαγγελματικές δραστηριότητες. Μην σπαταλάτε ενέργεια για άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν απόλυτα .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα εξαρτηθεί από το πώς έχετε χειριστεί τρίτα άτομα την περίοδο αυτή. Μην εμπιστεύεστε τα λόγια κάποιων που θέλουν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα .

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανησυχίας και δημιουργίας . Ενδέχεται σήμερα να τακτοποιήσετε ένα νομικό θέμα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα αρκετό καιρό . Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας περιβάλλουν από σήμερα μέχρι το τέλος του μήνα και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να αποφασίσετε το καλύτερο δυνατόν για την εξέλιξη σας. Σήμερα θα βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές κουβέντες με τον σύντροφο σας θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφαλές έδαφος . Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας θα σας σπρώξει να ξεδιαλύνετε ένα θέμα που αφορά τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα θελήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που καθυστερούσατε πολύ καιρό. Θέματα υγείας θα πρέπει να τα προσέξετε , ώστε να μην δημιουργήσετε εκκρεμότητες που αργότερα δεν θα μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ισορροπήστε τον χρόνο σας ανάμεσα στα επαγγελματικά και στις προσωπικές σας σχέσεις . Προσέξτε τα έξοδα που κάνετε και τακτοποιήστε γραφειοκρατικά θέματα . Η διάθεση σας επηρεάζεται με την συμπεριφορά των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι για ότι αφορά τα επαγγελματικά σας ή ένα ακίνητο . Κάντε μια ενδοσκόπηση και αποφασίστε τι ακριβώς επιθυμείτε στα συναισθηματικά σας . Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην προσπαθείτε να αλλάξετε όσα δεν αλλάζουν . Μην προσπαθήσετε να ικανοποιήσετε τους πάντες δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και το σίγουρο είναι ότι θα απογοητευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα . Ίσως κάποιες συμφωνίες να σας ευνοήσουν αρκετά και να έχουν να κάνουν με έναν συνεταιρισμό ή με μια απόφαση που να έχει να κάνει και με την προσωπική σας ζωή.Σχετικά Άρθρα

X Factor – Auditions: Δεν …άντεξαν οι κριτές! Τραγούδησε και χόρεψε Σάκη Ρουβά με σκονάκι στο χέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 34χρονος Κυριάκος Βογιαντζής μέχρι πρότινος τραγουδούσε στο μπάνιο του και σε καραόκε βραδιές, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αγαπητέ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial