ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για happy new year gif tumblr

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής σας αναστατώνει. Ίσως να έπρεπε να περάσει λίγο διάστημα ώστε να καταλάβετε ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους για να αναπτυχθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο λόγο ανάδρομου Ερμή. Κάνετε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να κερδίσετε επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεστε περισσότερο βοήθεια αυτές τις μέρες από τους άλλους. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και συνεργαστείτε όσο γίνεται καλύτερα. Ο ανάδρομος Ερμής σας μπλοκάρει την ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε μία ρευστότητα, παρόλο τις διαφορετικές ενδείξεις. Προσέξτε αυτά που θα πείτε και ότι θα αποφασίσετε, υπάρχουν ενδείξεις αποτυχίας.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν και σήμερα κάποια αγκάθια στις οικογενειακές σας σχέσεις. Βέβαια δεν υπάρχει όλο αυτό λόγο μόνο της κακής συμπεριφοράς των άλλων. Έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να το κατανοήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής είναι το αγκάθι των ημερών που θα σας βάλει σε αναθεώρηση των επαγγελματικών σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και να φτιάξετε πιο ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με πολύ αγαπημένα σας άτομα. Η μέρα βέβαια κρύβει κάποια σκοτεινά σημεία που δεν σας αφήνει να δείτε πιο ξεκάθαρα τα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να πάρετε την δύναμη που σας έχουν στερήσει διάφορες καταστάσεις. Βρείτε τρόπο να επιβληθείτε σε ότι σας είχε μπλοκάρει την ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προσωπικά σας θα έχουν μία περίεργη τροπή σήμερα. Φροντίστε να αλλάξετε ότι σας έχει κουράσει και να προχωρήσετε με αισιοδοξία. Μία όμορφη βραδιά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα να θελήσετε να απομονωθείτε. Οι λόγοι θα είναι ότι θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πριν δράσετε για μία προσωπική σας υπόθεση. Κατάλληλη μέρα για ένα πολύπλοκο θέμα που θέλει την φροντίδα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά και συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως να έχετε μία πρόταση για μία κοινωνική σας επαφή που θα βρεθείτε με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Η έντονη δραστηριότητα σας θα είναι και πάνω σε κάποια θέματα που είχατε αφήσει στην μέση.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια στον ελεύθερο χρόνο της (ΦΩΤΟ)

Με μία και μόνο φωτογραφία μάθαμε πολλά για τη Ζέτα Μακρυπούλια.  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial