ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 31Μαΐου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 31Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  31 Μαΐου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Θα χρειαστεί να στηρίξετε κοντινούς σας ανθρώπους. Μην πληγώσετε ανθρώπους που σας στηρίζουν ουσιαστικά και χωρίς ιδιοτέλεια. Το βράδυ ίσως μάθετε κάτι που θα σας ταράξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα γίνει σήμερα θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει αρκετά. Ο λόγος μπορεί να είναι μια κακή προσωπική στιγμή που δεν θα μπορέσετε εύκολα να την διαχειριστείτε. Οικογενειακά θέματα τακτοποιούνται και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη σε περιουσιακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μην κάνετε καμία αγορά ή συμφωνία που υπάρχει το οικονομικό κέρδος. Προσωπικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρο και οφείλετε να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δυο μέρες. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία σημαντική μέρα σε θέματα οικονομικά αλλά και επαγγελματικά. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τα ταλέντα σας και την αξία σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν μικρές αναταράξεις που όμως αργότερα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες.

ΛΕΩΝ

Μέρα που χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή σε θέματα προσωπικά. Ίσως να χρειαστεί κάποιες ώρες της ημέρας να τις αφιερώσετε στην ενδοσκόπηση και την ανάλυση μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Μία μετακίνηση σας θα αποβεί πολύ σημαντική για επαγγελματικούς λόγους που αφορούν το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα πικραθείτε από το φιλικό σας περιβάλλον και ίσως να είναι ο λόγος που θα πρέπει να πάρετε δραστικές αποφάσεις για τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει σήμερα να αποφασίσετε με ηρεμία ένα θέμα που αφορά χρήματα που οφείλετε σε κρατικούς οργανισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά θέματα που σας ολοκληρώνουν την εικόνα σας προς τα έξω θα πρέπει να τους δώσετε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανατροπών και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και κυρίως σε αυτά που λέτε. Προσέξτε μια οικονομική συναλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως να βρείτε προσωρινές λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Ο Άρης ήρθε για να μείνει στο ζώδιο σας τους δύο πρώτους καλοκαιρινούς μήνες, φέρνοντας εντάσεις. Σήμερα βέβαια η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ισορροπία χωρίς εξάρσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως κάποιες ανέμελες και επιπόλαιες κινήσεις σας να σας προβληματίσουν αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο έρωτας βρίσκεται στη ζωή σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ισορροπία ψυχική. Φροντίστε το επόμενο διάστημα να κρατήσετε ισορροπία συναισθηματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα προσωπικά θα σας ταράξουν και θα σας ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία. Το φιλικό περιβάλλον θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο εφόσον στις δυσκολίες σας θα βρίσκετε δίπλα σας. Οικονομικά θα υπάρξουν προβληματισμοί για κάποια έξοδα που πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις. Πολύ πιθανό σήμερα να συμβεί μια ανατροπή στο κοντινό περιβάλλον σας και να ειπωθούν κουβέντες που θα σπάσουν μια προσωπική σας σχέση. Προσοχή σε ότι λέτε ή μεταφέρετε στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως αυτό που φοβόσασταν να συμβεί τις βραδινές ώρες. Μία ανατροπή θα υπάρξει στα οικονομικά σας αλλά και στις προσωπικές σας επιλογές. Η μέρα αυτή δεν ενδείκνυται στο να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/7)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα

Σε τροχαίο ενεπλάκη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε ένα τροχαίο ατύχημα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Δέσποινα Βανδή: Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα; (photos)

Και ναι έχει σχέση με την μουσική! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial