ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο! 

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανόν αυτό το Σαββατοκύριακο να υπάρχει μία πολύ όμορφη συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο που είχατε να δείτε παρά πολύ καιρό. Μία απρόσμενη γνωριμία ίσως γίνει η αιτία να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν το πρόγραμμα που έχετε είδη δημιουργήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται σε κάποια δυσκολία. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, που θα έπρεπε να σας βοηθά με την ενέργεια που θα σας στέλνει, αλλά το πλανητικό σκηνικό δεν είναι το καταλληλότερο για σας. Ένα ταξιδάκι θα σας ξεκουράσει αλλά και θα σας δώσει και μία μικρή πικρή γεύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα έρθει πιο κοντά σας. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Ο έρωτας βρίσκεται κοντά σας, αλλά υπάρχουν κάποια προβλήματα που ακόμη δεν έχουν λυθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια θέματα με ανθρώπους που ανήκουν στο περίγυρό σας, ή το συγγενικό περιβάλλον σας προβληματίζουν αρκετά λόγο κακής συμπεριφοράς. Μην απομακρυνθείτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς να έχετε ουσιαστικά προβλήματα. Ξεκουραστείτε αυτό το διήμερο.

ΛΕΩΝ

Μην ελπίζετε σε κάτι περισσότερο από ότι σας έχουν πει. Αυτό είναι και το μήνυμα της ημέρας. Θα πρέπει να αρκεστείτε σε λίγα κέρδη, υλικά αλλά και συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να αναβληθεί σήμερα κάτι που είχατε προγραμματίσει από καιρό. Φροντίστε την υγεία σας, ή την υγεία κάποιου δικού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο με αρκετή δυσκολία. Οι συνθήκες  δεν ευνοούν τα συναισθηματικά θέματα. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται και τα οικονομικά σας συμφέροντα. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, να το κάνετε με πολύ προσοχή.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση με ανθρώπους που σας ενώνουν συναισθηματικοί δεσμοί. Βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από την περίεργη αυτή περίοδο, χωρίς να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά. Κάποιο πρόσωπο από μακριά σας αλλάζει την διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι αυτό το Σαββατοκύριακο από τα πιο εύκολα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα. Οι επιδιώξεις σας μάλλον θα πέσουν στο κενό και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και οι φίλοι σας σήμερα, θα ασχοληθούν με δικά τους θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αρκετά ταλαιπωρηθεί με λάθος καταστάσεις, με αργοπορημένες ειδήσεις και ατυχή γεγονότα που σας απογοήτευσαν. Στο χέρι σας είναι αυτό το διήμερο να κάνετε κάτι που θα νοιώσετε λίγο καλύτερα. Μία πρόσκληση μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε, αλλά οι συνθήκες δεν σας αφήνουν να την αγνοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προσωπικά σας περνούν μια περίοδο παύσης, που θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας ταιριάζει. Πολύ πιθανόν να μην είστε έτοιμοι για μια αλλαγή που θα σημαίνει διαφορετικό τρόπο ζωής και επαγγελματικό νέο προσανατολισμό. Επείγει να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως αυτό το διήμερο, να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα. Το βράδυ της Κυριακής θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ πιθανόν αυτό το  Σαββατοκύριακο να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που οι καταστάσεις θα σας εμποδίσουν να το κάνετε. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μία μετακίνηση σας φέρνει χαρά.Σχετικά Άρθρα

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Τι κάνει η Ειρήνη Κολιδά μετά το Survivor

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών φαίνεται πως κάνει διακοπούλες στον Άγιο Δομίνικο. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Δεν “μασάει” ο πασίγνωστος ηθοποιός! Παρά τα 70 του χρόνια έχει κορμί που ζήλευαν όλοι! (photo)

Δεν το βάζει κάτω και “πατάει” 20ρηδες! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Συγκινητικό κάλεσμα της οικογένειας Παντελίδη  – Δείτε τι ζητάει από τον κόσμο (photo)

Ο Παντελής είναι κάθε μέρα στην σκέψη των δικών του ανθρώπων, έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε που «έφυγε», όμως

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial