ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο! 

 

     Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό θα αποδειχθεί αρκετά πολύπλοκο και ανατρεπτικό. Με πολλά θέματα σε εκκρεμότητα αρχίζει ένα μποτιλιάρισμα στις σκέψεις σας. Η προσωπική σας ζωή, σήμερα δεν θα μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που ξέρατε, οι συμπεριφορές είναι σαν να βρίσκεστε με ξένους ανθρώπους. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην θελήσετε να ελέγξετε τους άλλους. Αφήστε για αργότερα ότι σημαντικό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και οικονομικών αλλαγών. Αυτό το διήμερο θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τις αγορές που θα κάνετε. Θα προκύψουν έξοδα που μπορεί να μην είχατε προγραμματίσει και πολύ πιθανόν να σταματήσει μια πηγή εσόδων σας. Το Σάββατο θα θελήσετε να μείνετε μακριά από τις κοινωνικές επαφές για να ηρεμήσετε και να πάρετε δυνάμεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε την με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συγχωρούνε όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ένα μήνυμα που θα έρθει προς το βράδυ θα σας δώσει πολύ χαρά και ίσως να γίνει η αφορμή να ξεχάσετε αρκετά εύκολα τα δύσκολα που συμβαίνουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές όπου το αποτέλεσμα θα είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που υπολογίσατε. Όμως θα έχετε μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα που πολύ πιθανόν ούτε και εσείς το περιμένατε. Φροντίστε την υγεία σας και μην παραβλέπετε κάποιες οργανικές ενδείξεις που έχετε. Φροντίστε την διατροφή σας.

 

ΛΕΩΝ

Μην περιμένετε ηρεμία αυτό το Σαββατοκύριακο. Από το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχει μία διάχυτη αναστάτωση που θα σας χαλάει οτιδήποτε πρόγραμμα έχετε κατά νου να κάνετε. Η συναισθηματική σας ζωή, μάλλον θα μοιάζει με πεδίο μάχης. Δεν θα πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς ότι συμβεί αυτό το διήμερο, γιατί από Δευτέρα θα αλλάξουν θετικά κάποια πράγματα. Οι αποφάσεις μην παρθούν βιαστικά όσο οι πλανητικές ενδείξεις είναι απαγορευτικές και δυσκολονόητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ναι…αυτό το διήμερο βάλτε πρόγραμμα να κάνετε πράγματα που έχετε αμελήσει αρκετό καιρό. Από το πρωί του Σαββάτου θα συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που θα σας κρατούν σε μια δημιουργική αναστάτωση. Οι ερωτευμένοι βρείτε συμπαράσταση στην αγκαλιά του-της  συντρόφου σας και ξεχάστε ότι σας πιέζει. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας και θα σας δώσουν ιδέες να αναπτύξετε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο προγραμματίστε με τον καλύτερο τρόπο αν έχετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά. Προσέξτε τι θα πείτε και με ποιόν τρόπο στους άλλους, όπως και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι μπορεί κάτι να μην αρέσει στον-την σύντροφο και να εμπλακείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ τα οικονομικά σας, αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε μαζί με άλλα άτομα μία πηγή εισοδημάτων. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε υπόλογοι σε κάποια έξοδα που είχατε κάνει. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη. Η περίοδος αυτή δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε το δίκιο σας, ή να προσπαθήσετε να αποδείξετε κάτι.

 

ΤΟΞΌΤΗΣ

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να κρατήσετε μια παγερή στάση σε κάποιο προσωπικό σας θέμα. Πάντα όμως υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τα προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν.  Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ δημιουργικό διήμερο μέσα από δύσκολες διεκδικήσεις και αναζητήσεις που θα σας κουράσουν, αλλά και θα σας ανταμείψουν ηθικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα πολύ γεμάτο από γεγονότα διήμερο. Αυτό γιατί από το πρωί του Σαββάτου θα προσπαθείτε να κάνετε χιλιάδες πράγματα, να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα να κουραστείτε και να μην ευχαριστηθείτε το Καλοκαιρινό αυτό διήμερο. Ο χώρος της οικογένειας, θα σας πιέσει αρκετά και δυστυχώς θα κάνετε κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αποφύγουν τα πολλά λόγια που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάλι κάτι δεν το έχετε χειριστεί σωστά. Από το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πάλη, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους άλλους. Βέβαια αν αλήθεια θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα υπάρχει τρόπος για αυτό. Μία ειλικρινή κουβέντα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθεί σημαντικό όπλο και ενωτικό για τις στενές σας σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοδοξίες σας πολλές αυτό το διάστημα και μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε κατά νου. Το Σαββατοκύριακο θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί η υπέρ προσπάθεια να μην έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει μια αναστάτωση. Μην επιδιώξετε να διορθώσετε τώρα τα κακώς κείμενα. Αφήστε να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να υπάρχει ηρεμία σε ότι απόφαση παρθεί.Σχετικά Άρθρα

H Sofia Vergara “έσπασε” το διαδίκτυο με τη νέα της έξοδο! (ΦΩΤΟ)

Δεν χρειάζονται πολλά για να περιγράψεις το μεγαλείο της Sofia Vergara!   60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Ο Justin Timberlake κινδυνεύει να πάει φυλακή… για μία σέλφι! (photo)

Τι τόσο το φοβερό έκανε ο τραγουδιστής; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ – Η Αγγελική Ηλιάδη πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο Star Academy (photos & video)

Φάνηκε on air η…  πίσω όψη της! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial