Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (01/03-07/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (01/03-07/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου αλλάζει την ατμόσφαιρα καθώς στις 4/3 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη νέα του θέση αφενός θα είναι περισσότερο βοηθητικός ως προς εσένα καθώς οι Δίδυμοι ανήκουν στα φιλικά σου ζώδια αφετέρου θα σε βοηθήσει να περιορίσεις και τα έξοδα τα οποία ίσως είχαν πάρει την ανιούσα το προηγούμενο διάστημα. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό και μέσα από συζητήσεις μπορείς να κερδίσεις πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως από αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει! Φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες σου δημιουργούσαν εκνευρισμό ή θυμό και η καλή διάθεση που θα έχεις απέναντι σε αυτές, θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο για εσένα αλλά και για τη διευθέτηση τους. Βέβαια θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδα τα οποία φαίνεται πως κατά διαστήματα μπορεί να αυξηθούν. Στις 5/3 ο Ερμής θα συναντηθεί με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει ευχάριστα νέα μέσω της επικοινωνίας. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και για να διευθετήσεις ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 4/3 και από τη νέα του θέση ενισχύει την ενέργειά σου η οποία φαίνεται πως θα εκφραστεί δυναμικά. Αυτή η ενέργεια κατά διαστήματα μπορεί να μετατραπεί και σε εκνευρισμό, ιδιαίτερα αν «πέσεις» πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ιδέες, τις απόψεις και τους στόχους σου ή με κάποιο τρόπο σου δημιουργούν εμπόδια. Στις 5/3 ο Ερμής θα συναντήσει το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου και ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις για θέματα σπουδών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 είναι το πλέον σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα καθώς θα αλλάξει εντελώς το κλίμα. Η νέα θέση του Άρη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία σκέψεων οι οποίες αφενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σενάρια, τα οποία θα έχουν ως μόνο σκοπό να σου δημιουργήσουν άγχος. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις σκέψεις στις οποίες επιλέγεις να δώσεις την ενέργειά σου. Στις 5/3 η συνάντηση Ερμή/Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ρυθμίσεις κάποια οικονομικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως οι υποθέσεις που σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα -κυρίως αυτές που παρέμειναν στάσιμες το προηγούμενο διάστημα- θα αλλάξουν εντελώς ταχύτητα! Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να τρέχουν ιδιαίτερα οι υποθέσεις που αφορούν φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ όπως όλα δείχνουν θα έχεις ενεργό ρόλο σε αυτές και θα αναλάβεις δράση προκειμένου να συνδράμεις σε ζητήματα φίλων! Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/3 φέρνει ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3. Από τη νέα του θέση ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών, όμως αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Στις 5/3 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για την εξέλιξη εργασιακών ζητημάτων και γραφειοκρατικών διαδικασιών.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ενισχύει τον ενθουσιασμό σου και σου χαρίζει αστείρευτη ενέργεια ιδιαίτερα απέναντι σε υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα! Η έμπνευση θα είναι καθοριστική το επόμενο διάστημα για αυτό επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Στις 5/3 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και αρκετά νέα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε τον ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στις υποχρεώσεις που έχεις σε γενικότερο πλαίσιο αλλά κυρίως τις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει ροπή στην αύξηση των εξόδων σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη νέα περίοδο καθώς θα είναι ευνοϊκή για να ρυθμίσεις οφειλές του παρελθόντος. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως η επαφή που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σε χαλαρώσει και θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες απαιτητικές υποθέσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις ταχύτητα. Πιθανό αυτές να σχετίζονται είτε με προσωπικές είτε με επαγγελματικές σχέσεις μιας και φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μιας και η παρουσία του Άρη απέναντί σου μπορεί να εγείρει αντιπαραθέσεις, που θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/3 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως επικοινωνιακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και στις δουλειές που τη συνοδεύουν, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει αυξημένες υποχρεώσεις! Είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που έχει το πρόγραμμά σου, κάτι το οποίο μοιραία θα μειώσει το χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Στις 5/3 με τη σύνοδο Ερμή/Δία στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να υπάρξει ένα καλό νέο ή μία ευκαιρία προκειμένου να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα και να βγεις κερδισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση χόμπι και δραστηριοτήτων, οι οποίες θα αποτελέσουν το διάλειμμα από την καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 υποδηλώνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει θετικά συναισθήματα. Η αρχή ενός νέου χόμπι, μία αθλητική δραστηριότητα αλλά και η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα είναι μερικά από αυτά που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση αυτές τις μέρες. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να φέρεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν στα δικά σου μέτρα. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση αυτών.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 φαίνεται πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου. Αυτές ίσως σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού ή με συγκεκριμένα οικογενειακά ζητήματα. Μην αμελήσεις τη διευθέτηση αυτών καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας. Στις 5/3 με τη σύνοδο του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως η λύση σε ένα απαιτητικό ζήτημα, το οποίο σε ταλαιπωρεί αρκετά και σε έχει ταλαιπωρήσει και κατά το παρελθόν, θα έρθει σαν «Μάννα εξ ουρανού».


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 23 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  23 Μαΐου 2016.  Αλεξάνδρα Καρτά 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 23 Αυγούστου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 23 Αυγούστου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial