Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (05/10 – 11/10)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (05/10 – 11/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Αυτές οι αντιπαραθέσεις πιθανόν να σχετίζονται με κάποια οικονομικά ζητήματα όμως εσύ καλείσαι να κρατήσεις ήπιους τόνους, ώστε να αποφύγεις τη μεγέθυνση της οποιασδήποτε διαφωνία μπορεί να υπάρχει με τους άλλους. Στο τέλος εβδομάδας στο τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να πάρεις μία απόφαση «ελαφρά τη καρδία» για ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα, όμως να θυμάσαι πως η αδιαφορία δεν είναι βοηθητική αυτές τις ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η αυτοσυγκράτηση για εσένα φαίνεται πως θα είναι δύσκολη για αυτή την εβδομάδα καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα για τα οποία θα βγεις εκτός εαυτού. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία και τα λόγια καθώς αυτά έχουν τη δύναμη και να πληγώσουν αλλά και να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως μπορεί να ακουστούν και πράγματα τα οποία θα έχουν μία δόση υπερβολής.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την αντίθεσή του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, φαίνεται πως θα συμμετάσχεις σε αρκετές συζητήσεις οι οποίες τελικά θα καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν και τη δουλειά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να σε ελέγξουν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με ανθρώπους οι οποίοι θα νοιώσεις πως δημιουργούν εντάσεις, για αυτό το λόγο προσπάθησε να αποφύγεις ανθρώπους που ξέρεις εκ των προτέρων ότι αυτό είναι το χόμπι τους. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και δεν βοηθά στην ομαλή διεξαγωγή συζητήσεων! Στα μέσα της εβδομάδας στο τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σου λέει να προσέξεις επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να υπάρχει παρασκήνιο σε κάποιο από αυτά.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις με αφορμή οικογενειακά θέματα καθώς και ζητήματα της δουλειάς οι οποίες θα ανεβάσουν τους τόνους. Σε αυτό θα βοηθήσει η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε διαμάχες ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία θα έχει μία «επιθετική χροιά» αυτή την εβδομάδα και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να θυμάσαι. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δημιουργεί υπεραισιοδοξία η οποία μπορεί να είναι πολύ καλή για τη διάθεσή σου όμως δεν θα σε βοηθήσει να δεις στη σωστή τους διάσταση κάποια ζητήματα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες, για αυτό αν θέλεις να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου! Στις 8/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στρέφει την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα καθώς εκεί πιθανόν να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να διευθετήσεις άμεσα. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει ένταση ακόμα και κατά τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Στις 8/10 το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα αρκετά πιεστικό κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην ξεχάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς είναι απαραίτητες προκειμένου να βγεις αλώβητος από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, με συνεργάτες σου καθώς και με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η αντίθεση του Ερμή -που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό- με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως αυτή η επικοινωνία μπορεί να εγείρει προβλήματα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις αυτές τις ημέρες. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς μία λάθος επιλογή μπορεί να ανοίξει μία συζήτηση η οποία θα καταλήξει σε αντιπαράθεση. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί αλαζονικές συμπεριφορές, οι οποίες πρέπει να αποφευχθούν καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις για θέματα του παρελθόντος, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος ή ενδεχομένως και εκνευρισμό. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σε αγχώνει, όμως αυτό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να το διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Άρη που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, για αυτό προσπάθησε να είσαι φειδωλός με τα έξοδά σου αυτές τις ημέρες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα όμως με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου θα καταφέρεις να αποφύγεις τους «σκοπέλους» και τις επικοινωνιακές παγίδες που ενδεχομένως να υπάρξουν. Η αντίθεση του Ερμή βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα από την οποία όμως δεν αποκλείεται να βγει κάτι θετικό! Στις 8/10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κερδίσεις μία αντιπαράθεση που ενδεχομένως υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε οικεία σου πρόσωπα. Απόφυγε τα χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» καθώς είναι κάτι το οποίο μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συμμετάσχεις σε κάποιες συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες όμως θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να μεγεθύνει αντιπαραθέσεις και ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να μην ξεκινήσεις συζητήσεις που γνωρίζεις ότι μπορεί να καταλήξουν σε εντάσεις. Την Κυριακή 11/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με αισθηματικά ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να δείξεις την απαραίτητη προσοχή στις κινήσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα όλα τα άλλα να μπουν στον αυτόματο πιλότο. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα για συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θα σε εκπλήξουν. Ακόμα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις σε καθημερινές συναναστροφές, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας και σου λέει να κρατήσει αποστάσεις από ανθρώπους οι οποίοι νιώθεις πως είναι πιεστικοί απέναντί σου για οποιοδήποτε λόγο.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (05/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (07/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα ξέγνοιαστα περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, όλοι θα είναι πιο χαλαροί για να ζητήσετε όσα θέλετε!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial