Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (07/09 – 13/09)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (07/09 – 13/09)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως αυτά που θέλεις να κάνεις έχουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας, για αυτό και θα χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τη δράση σου. Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 και δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες αλλά και σχέδια του προηγούμενου διαστήματος. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αλλά και τις ενέργειες που έχεις κάνει σε αυτά. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα φέρνεις συχνά στο μυαλό σου κινήσεις που αφορούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν -όσον αφορά ένα προσωπικό ζήτημα- να νιώσεις πως έχεις κάνει κάποιες λάθος ενέργειες και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθείς να τις διορθώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού στις 9/9 και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει άλλες ανάγκες και επιθυμίες σε εσένα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δεις με «διαφορετικό μάτι», τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ανθρώπων ή ακόμα και σε μία παρέα. Τώρα φαίνεται πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει ξεκαθαρίσματα στο φιλικό αλλά και κοινωνικό σου περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από τις συζητήσεις αυτές είναι μία καλή εβδομάδα για να φτιάξεις ένα καλό οικονομικό πλάνο αλλά και για να ξεκινήσεις αποταμίευση. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε κινήσεις που θα κάνεις και αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν ευκαιρίες σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, βοηθά πολύ την κατάσταση σε αυτούς τους δύο τομείς. Συναντήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα είναι μέσα στα σενάρια αυτής της εβδομάδας, η οποία φαίνεται πως θα είναι ενδιαφέρουσα. Στις 9/9 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και αυτό δείχνει πως κάποια σχέδια που είχες για το επόμενο διάστημα και σχετίζονται είτε με ένα ταξίδι είτε με εκπαιδευτικά ζητήματα, ίσως χρειαστούν αναθεώρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν είναι βοηθητικές για να τις διευθετήσεις έως και τα μέσα της εβδομάδας. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία δεν είχες διευθετήσει μέχρι τώρα. Αυτά τα ζητήματα πιθανόν να σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα καθώς και με κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις άμεσα, καθώς όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα διευθετήσεις μετά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετές φιλικές συναντήσεις και επαφές με κόσμο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά και θα σε αποφορτίσουν από την έντονη καθημερινότητα. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Κριό και δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς οι «άλλοι» θα σου δίνουν συχνά-πυκνά αφορμή να εκνευριστείς. Τα ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αναπόφευκτα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις, που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα και σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με αυτόν, καθώς η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε αφορά τη δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού ξεκινά στις 9/9 και είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως μαζί της ξεκινούν και οι αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει και αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Κάποια σχέδια φαίνεται πως πιθανόν να καθυστερήσουν όμως αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να τα αξιολογήσεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι ενέργειες που θα κάνεις σε αυτό τον τομέα θα είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη όχι μόνο επαγγελματικών αλλά και οικονομικών θεμάτων. Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία θα συνοδεύεται από ένα δελεαστικό οικονομικό σκέλος. Από τις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις προσωπικές σχέσεις και να καταλήξεις σε χρήσιμα συμπεράσματα! Το μήνυμα της ανάδρομης πορείας του Άρη είναι να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος σε μία σχέση που έχεις τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πώς θα υπάρξουν συναντήσεις αλλά και εξελίξεις σε προσωπικά σου ζητήματα τα οποία θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και η αρμονική όψη που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες στην προσωπική σου ζωή. Από τις 9/9 φαίνεται πως το κλίμα θα αλλάξει μιας και ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού η οποία φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν εντός οικίας και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες για να διευθετήσεις ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς και κάποια οικονομικά θέματα τα οποία αφορούν και άλλα πρόσωπα. Να θυμάσαι πως μπορείς να διευθετήσεις οτιδήποτε προκύψει αρκεί να έχεις καλή διάθεση. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις ξανά και να αξιολογήσεις σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις που έχεις με συγγενικά σου πρόσωπα και μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς θα έχεις κάποιες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις είτε με συνεργάτες σου είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι αρμονικές όψεις μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στην Παρθένο και της πολυαστρίας που υπάρχει στον Αιγόκερω υποδηλώνουν ένα ευχάριστο κλίμα στο περιβάλλον σου. Από τις 9/9 τα πράγματα φαίνεται πως διαφοροποιούνται καθώς ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να διευθετήσει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και οποιοδήποτε θέμα αφορά το ταμείο σου, ώστε να μην το βρεις μπροστά σου αργότερα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial