Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (08/03-14/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (08/03-14/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν υποθέσεις οι οποίες με κάποιο τρόπο παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό διάστημα. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 10/3 δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την εκτίμηση των δεδομένων που έχεις για κάθε ζήτημα που σε ενδιαφέρει, καθώς αυτή η σύνοδος δημιουργεί μία παραπλανητική ατμόσφαιρα. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και τα έντονα συναισθήματα με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν μία δυσκολία στη διαχείριση καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις δημιουργική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να διοχετεύσεις τη φαντασία σου. Η σύνοδος Ηλίου Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και πολύ πιθανόν να σημάνει και την αρχή ενός νέου χόμπι. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα συμπεράσματα που βγάζεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανόν να φέρει ένα νέο έρωτα ο οποίος με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Βέβαια λόγω της συνόδου με τον Ποσειδώνα χρειάζονται μικρές και σταθερές κινήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται και στο προσκήνιο, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για κάποια επαγγελματικά ζητήματα, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι αποφάσεις που θα πάρεις και σχετίζονται με τη δουλειά χρειάζονται προσοχή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σου λέει να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και να μην «ξανοίγεσαι» σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να νιώσεις μπερδεμένος όσον αφορά ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Τα μηνύματα που θα παίρνεις από τους άλλους δεν θα είναι βοηθητικά και μπορεί να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα τα συζητήσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να παρασυρθεί σε μία λάθος εκτίμηση μιας κατάστασης, για αυτό χρειάζεται να κρατήσεις μικρό καλάθι και σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως την ίδια στιγμή θα βρίσκονται και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως οι κινήσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα χρειάζονται προσοχή. Την ίδια προσοχή χρειάζονται και τα έξοδα καθώς όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο «ευάλωτος» σε αγορές που δεν είναι και τόσο αναγκαίες ή τόσο χρήσιμες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 μπορεί να φέρει ξανά μπροστά σου ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε συνεργασίες που ήδη έχεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως κάποιο πρόσωπο θα φανεί «κατώτερο των περιστάσεων», κάτι το οποίο θα σε στεναχωρήσει. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τον Ήλιο αλλά και η εμπλοκή που θα έχει στη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων της 13/3, δεν προάγει τη σταθερότητα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς δημιουργεί ένα θολό τοπίο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή είναι μία εβδομάδα αφιερωμένη στην καθημερινότητα και σε όλες τις δουλειές και υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, για αυτό θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια από τις πρώτες κιόλας ημέρες της προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου καθώς καραδοκούν λάθη! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα πάνω σε ζητήματα που αφορούν τα εργασιακά project αλλά και τον εργασιακό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα συναισθήματα τα οποία αφενός θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς αφετέρου ίσως σε παρασύρουν σε «ασταθή» βήματα όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα της εβδομάδας αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3, φέρνουν συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός θόλου τοπίου γύρω από τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Όσο πιο αποστασιοποιημένος καταφέρεις να είσαι τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεις αυτά που σε απασχολούν στην πραγματική τους διάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποια συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να αγνοούσες και αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας, δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Καλό θα ήταν να ακούσεις και την άποψη των οικείων σου προσώπων μιας και αυτή η εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε καλεί να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να αφορούν το σπίτι και τους οικείους σου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να τα δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς και κάποιες υποθέσεις οι οποίες αφορούν εκπαιδευτικά ζητήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10/3 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες όμως μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις. Για αυτό το λόγο χρειάζεται να κρατάς «μικρό καλάθι» ιδιαίτερα απέναντι σε πληροφορίες οι οποίες φτάνουν σε εσένα και αφορούν άλλα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να εντείνει τη σύγχυση στην επικοινωνία, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις, λογαριασμούς, έσοδα και έξοδα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κάνει αυτή την εβδομάδα ακατάλληλη για νέες αγορές, καθώς ίσως παρασυρθείς και αγοράσεις πράγματα τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως χρειάζεται προσοχή σε συμφωνίες που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και σε οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με το ταμείο σου, ώστε να μην υπάρξει κάποιο έλλειμμα σε αυτό.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα σε φέρνουν στο προσκήνιο και δείχνουν πως θα είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να δημιουργήσει μπερδεμένες καταστάσεις σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές χρειάζονται ειλικρίνεια προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν και να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι «απατηλές» και θα πρέπει να το έχεις κατά νου, ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/1)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα,

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11/01 – 17/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Κριέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά στις 12/1 όπου και θα πραγματοποιηθεί το

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (05/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν. Κυρίως αυτά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial