Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (09/03-15/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (09/03-15/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα. Αυτό δείχνει πως ίσως τις πρώτες ημέρες της θα νιώσεις μετέωρος και πιθανόν μπερδεμένος στα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές της καθημερινότητας καθώς και εργασιακές υποχρεώσεις καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας τέλος σε μία κουραστική περίοδο με παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις και να λύσεις μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δείχνοντας πως η επαφή με τους φίλους σου και η συναναστροφή σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου χρειάζεται προσοχή. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που λαμβάνεις αλλά και αυτές που μεταδίδεις, καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου, δείχνει πως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από τις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας το επόμενο διάστημα πιο ευχάριστο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά καθώς στις 9/3 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων «δείχνοντας» τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου σου λέει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις σαν μεγάλες ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να τις ψάξεις καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου. Στις 11/3 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου χαρίζει ανακούφιση σε εσένα που είχες ταλαιπωρηθεί με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου -σε επικοινωνιακό επίπεδο- το προηγούμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στις 9/3 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει τάσεις φυγής είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Η αλλαγή παραστάσεων θα σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγες ώρες για εσένα και να επισκεφθείς ένα μέρος που έχεις καιρό ή να κάνεις μία εξόρμηση στη φύση. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις οικονομικά ζητήματα, τα οποία είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 η οποία είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Απόφυγε την παγίδα να δραματοποιήσεις καταστάσεις και χρησιμοποίησε τη λογική σου προκειμένου να μην αφήσεις τον εαυτό σου να «πνιγεί σε μία κουταλιά νερό». Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα υπάρξουν ευκαιρίες να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας ενδείκνυται για να προσεγγίσεις ένα συνεργάτη σου με τον οποίο είχες κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στον άξονα σου Παρθένου- Ιχθύων στις 9/3 με εμπλοκή του Ποσειδώνα και δείχνει πως θα έχεις ροπή σε λάθος συμπεράσματα. Τα λάθος συμπεράσματα θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, για αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την αξιολόγηση των ανθρώπων που θα έρθεις σε επαφή αυτή την εβδομάδα, πολύ περισσότερο αν αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν νέες γνωριμίες. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου βάζοντας τέλος σε μία περίοδο αρκετών ημερών που υπήρξαν προβλήματα στην καθημερινότητά σου και στις υποχρεώσεις που τη συνόδευαν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συμβαίνουν δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεση αλλά και τον τρόπο που θα κινηθείς στα ζητήματα που σε απασχολούν. Το πρώτο είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δείχνοντας παρασκήνιο σε ζητήματα που σε απασχολούν. Αξιολόγησε προσεκτικά και τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου αλλά και τους ανθρώπους που τις μεταδίδουν ώστε να αποφύγεις λάθος εντυπώσεις. Το δεύτερο είναι ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/3 δηλώνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποφασίσεις σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ρομαντική διάθεση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα. Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο όμως η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα φώτα της Πανσελήνου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνοντας πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει λίγο «ανορθόδοξα» για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3 και με την εμπλοκή του Ποσειδώνα, δείχνει πως θα υπάρξουν πράγματα τα οποία θα σε μπερδέψουν. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις πληροφορίες που θα λάβεις από ένα δικό σου πρόσωπο καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου καθώς εκεί είναι πιθανό να προκύψει κάποιο μπέρδεμα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σταματήσει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» που υπήρξε μεταξύ εσένα και των προσώπων του περιβάλλοντός σου το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 9/3, η οποία θα φέρει μπροστά σου είτε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε νέα από πρόσωπα που σχετίζεσαι μαζί τους. Μέσα σε αυτά τα νέα υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν και κάποιες πληροφορίες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και εγκαινιάζει μία περίοδο η οποία ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες και διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 9/3 και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευθετήσεις εδώ και τώρα παρελθοντικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η εμπλοκή της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως η διευθέτηση εκκρεμοτήτων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερη προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις οι οποίες -όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα μπορούν- να σου κοστίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από τις 11/3 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου θα είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα ως έχουν και να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο η οποία πραγματοποιείται στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 9/3 και φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανόν να σε μπερδέψει με τη συμπεριφορά του. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της Πανσελήνου λέει πως και εσύ δεν θα είσαι ξεκάθαρος και οι κινήσεις σου είναι πιθανόν να μπερδέψουν αρκετό κόσμο. Στις 11/3 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και βάζει τέλος σε θέματα που κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια μέχρι αυτά τα ζητήματα να έρθουν στο προσκήνιο θα χρειαστούν κάποιες ημέρες ακόμα, για αυτό χρειάζεται υπομονή.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial