Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (09/11 – 15/11)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (09/11 – 15/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν συνεταίρους συνεργάτες του και ανθρώπους που έχεις οικονομικές δοσοληψίες! Στις 15/11 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θετικά νέα που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι. Ένας συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών συμφωνιών θα βρεθεί στο προσκήνιο και αν κάνεις τις σωστές διαπραγματεύσεις τότε θα βγεις κερδισμένος. Άλλο ένα θετικό που θα συμβεί κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης είναι πως ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, κάτι που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα σχέδια του επόμενου διαστήματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα από την αρχή ως και το τέλος είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι νέο φαίνεται να ξεκινάει σε αυτές που θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο πως από εδώ και πέρα χρειάζεται να επικεντρωθείς στο παρόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου ο Ερμής ανοίγει την αυλαία στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας καθώς στις 11/11 κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα, υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε επιφορτίζει σε καθημερινή βάση. Στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλαγές που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να αναλάβεις δράση και να βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε εμπνέουν ενδεχομένως και να ερωτευτείς! Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό τομέα και σε αισθηματικά ζητήματα δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξελίξεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα καινούργιο διάστημα στην προσωπική σου ζωή το οποίο φέρνει ελπίδα. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένειά σου καθώς και σε κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις και σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει αρκετά τον Οκτώβριο και μέχρι τώρα παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σου βάλει ιδέες για αλλαγές! Δεν αποκλείεται να αρχίζεις να σκέφτεσαι από μία αλλαγή στο χώρο που ζεις μέχρι και μία αλλαγή του χώρου που ζεις, δηλαδή μία μετακόμιση. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, όμως απόφυγε την παρόρμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, αν έχεις να διευθετήσεις ζητήματα σπουδών ή να δώσεις κάποιες εξετάσεις στην εκπαίδευση. Επίσης τώρα από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου θα αυξηθεί κατακόρυφα! Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και νέα ενδιαφέροντα σε προσωπικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και το επόμενο διάστημα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και μπορεί να επαναφέρει ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει κατά τον Οκτώβριο, όπου ο Ερμής πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο. Πιθανόν αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα του οικονομικού τομέα και να παίρνεις αποφάσεις οι οποίες φαίνεται πως μπορεί να είναι «εν θερμώ». Ο Ερμής σε αυτή τη θέση δημιουργεί κυκλοθυμία και θα πρέπει να την αποφύγεις, ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια ή κάποια πεπραγμένα που αφορούν το ταμείο σου. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και ξεκινά να ξεκαθαρίζει το οποίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 11/11 θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα -ιδιαίτερα αν αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις- όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διευθέτηση διαφωνιών και παρεξηγήσεων του προηγούμενου διαστήματος. Στο τέλος της εβδομάδας η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιό σου, φαίνεται πως δημιουργεί μία σταθερή βάση για να εξελιχθούν νέες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και σε βοηθά να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου αρκετά αφηρημένο, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδεχομένως να χάνεις αρκετό από το χρόνο σου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην περνάς στο πρακτικό κομμάτι των υποχρεώσεων. Στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν γίνει στο παρασκήνιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, μπορεί να αναθερμάνει κάποια αισθηματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο που είχε ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του τον Οκτώβριο, το Σκορπιό. Η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις 11/11 σηματοδοτεί ένα καινούργιο διάστημα κατά το οποίο το μυαλό σου θα έχει καινούργιες ιδέες οι οποίες μάλιστα θα είναι αξιοποιήσιμες! Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα, καθώς φαίνεται πως η έμπνευσή σου θα είναι πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 αλλάζει τα δεδομένα σε μία φιλική σχέση και στρώνει το έδαφος για να εξελιχθεί ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό την ίδια ημέρα, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και για τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και από τη νέα του θέση είναι πολύ βοηθητικός για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες τις οποίες είχες στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Αυτές οι ιδέες πιθανόν να αφορούν τη δουλειά ή μια λύση για ζητήματα τα οποία σε έχουν απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς ακόμα και ο τρόπος που τα βλέπεις ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σκέφτεσαι αρκετά την επικοινωνία με συγκεκριμένα πρόσωπα, κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που ίσως να μην είναι εύκολο να βρεθείς αυτή τη στιγμή από κοντά, καθώς και κάποια ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν! Το μυαλό σου γυρίζει σε εικόνες και αναμνήσεις του παρελθόντος καθώς με αυτό τον τρόπο θα κρατάς την καλή σου διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και δημιουργεί πολύ καλή διάθεση. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης σε οδηγεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (05/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 13 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/07-02/08)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα μία όψη η οποία έχει πραγματοποιηθεί

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial