Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10/05-16/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10/05-16/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Δεν αποκλείεται να δεις  επαγγελματικά ένα χόμπι σου ή να έχεις κάποιες ιδέες σχετικά με την αύξηση των εσόδων σου. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 θα βελτιώσει πολύ τη ψυχολογία σου, καθώς από τη νέα του θέση θα σου χαρίζει την πεποίθηση πως «όλα θα πάνε καλά». Αυτό είναι πιθανόν να αποτελέσει και την κινητήριο δύναμη σου για τις «δράσεις» που θα αναλάβεις το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11/5 η οποία δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα  μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Οι φίλοι σου φαίνεται πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου και οι συζητήσεις που θα έχεις με κάποιους από αυτούς, θα αποτελέσουν το κίνητρο για να δραστηριοποιηθείς προς ορισμένες υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Αυτή η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει ρομαντική διάθεση και θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα διευρύνει τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα είναι πολύ βοηθητική  στο να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι να κρατήσεις μόνο «για λίγους και καλούς» τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων  και θα εγκαινιάσει ένα ιδιαίτερα  προσοδοφόρο διάστημα  για τον επαγγελματικό τομέα, με ευκαιρίες επέκτασης της δουλειάς. Αυτό το διάστημα θα κρατήσει έως και τα τέλη Ιουλίου, όπου ο Δίας θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δείχνει πως ίσως χρειαστεί να δώσεις κάποιες ευκαιρίες σε φιλικές σχέσεις. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα τα οποία μπορεί να σε είχαν απομακρύνει από φιλικά σου πρόσωπα, κάτι το οποίο θα ενδυναμώσει τις σχέσεις που αξίζει να συνεχίσουν. Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 και η νέα του θέση είναι πολύ καλή και ευνοϊκή για οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ένα νέο πρόγραμμα σπουδών, ένα μεταπτυχιακό ή ακόμα και η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ευνοούνται ιδιαίτερα για το επόμενο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές αυτής της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου (11/5) θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις ένα νέο βήμα που αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις μετρήσει προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και να μην βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση. Πάντως φαίνεται πως με κάποιο τρόπο κάτι θα αλλάξεις τη δουλειά και αυτό θα είναι προς όφελος σου. Προς το τέλος της εβδομάδας 14/5 ο Δίας θα περάσεις για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του Ιουλίου. Η νέα θέση του Δία θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις και κάποια κέρδη μέσω άλλων προσώπων ή μέσω μιας επιχειρηματικής κίνησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δημιουργικά για εσένα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 θα φέρει νέες ιδέες! Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να βάλεις κάποιους στόχους όπως ένα μεταπτυχιακό ή ένα ταξίδι που θέλεις καιρό να κάνεις. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και το επόμενο διάστημα μέχρι και το καλοκαίρι. Ο Δίας από τη νέα του θέση θα βοηθήσει στην επέκταση συνεργασιών. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει και ευκαιρίες σε προσωπικές σχέσεις που ήδη υπάρχουν ή σε προσωπικές σχέσεις που πρόκειται να ξεκινήσουν!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα συμφωνία ή μία αλλαγή προς όφελός σου στη δουλειά. Μην τις αφήσεις να προσπεράσουν καθώς κάτι τέτοιο ανήκει μέσα στα σενάρια των ημερών. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 θα ξεκινήσει μία περίοδος κατά την οποία αξίζει να ασχοληθείς με την καθημερινότητά σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να τη βελτιώσεις. Η διακοπή μιας «βλαβερής» συνήθειας ή η ενασχόληση σου σε καθημερινή βάση με μία δραστηριότητα η οποία σε αποφορτίζει, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη διάθεσή σου το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 η οποία θα βοηθήσει να βελτιωθούν κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση μία συνεργασία. Μοναδική προϋπόθεση για αυτό είναι να ασχοληθείς μαζί τους και να μην τα περάσεις στον αυτόματο πιλότο. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση που ευνοεί ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Τώρα λοιπόν θα ξεκινήσει μία πολύ καλή περίοδος για να κάνεις μία σχέση, να αποκτήσεις έναν απόγονο ή να βρεις ένα νέο χόμπι το οποίο θα εξάρει τη δημιουργικότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου, καθώς και κάποιες από τις εργασιακές σου υποθέσεις. Η όψη εξαγώνου του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως χρειάζεται φαντασία προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να βρεις τη λύση σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 ευνοεί ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικογενειακές υποχρεώσεις, οικογενειακές υποθέσεις, μία μετακόμιση καθώς και κάποιες αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις στο χώρο που ζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στη δουλειά και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όμως η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 έχει άλλα σχέδια για εσένα! Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να έρθεις κοντά ή να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Το αίτημα αυτής της νέας Σελήνης για εσένα είναι να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, στο σύντροφό σου, σε δραστηριότητες που ενισχύουν τη δημιουργικότητά σου και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να περνάς καλά, καθώς αυτό θα είναι το ευχάριστο διάλειμμα για εσένα. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την κοινωνική σου διάθεση και τη δημοτικότητα σου, κάτι που θα φέρει γύρω σου αρκετά νέα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο θέματα τα οποία αφορούν κάποιες αλλαγές είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 θα σε βοηθήσει σε ένα νέο βήμα αρκεί να έχεις διευθετήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στις 14/5 ο Δίας θα περάσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Ιχθύων (έως και τα τέλη Ιουλίου), πριν γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιό σου. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για τον οικονομικό τομέα μέσα από νέες συμφωνίες. Ακόμα θα υπάρξουν και ευκαιρίες να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να αφορούν παλαιότερες οφειλές.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δίνει το ρυθμό σε αυτή. Η νέα Σελήνη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενδυναμώσεις κάποιες σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο που ενδεχομένως υπήρξε. Βέβαια το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσένα είναι η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σου από τις 14/5 έως και τις 28/7 μέχρις ότου επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου. Από τη νέα του θέση θα ευνοήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και φαίνεται πως θα φέρει αρκετές ευκαιρίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων!


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα

Ζώδια για Τρίτη 29 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Διαβάστε αναλυτικά της προβλέψεις των ζωδίων. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις 2019!

Το 2019 είναι μια έντονη χρονιά με πολλές εξελίξεις. ΚΡΙΟΣ Ο Δίας, από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι το Δεκέμβριο,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial