Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10-16/02)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10-16/02)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων για αυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια σημαντικά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει ακόμα σε εκκρεμότητα. Επίλεξε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς από την Παρασκευή και έπειτα θα αρχίσεις να νιώθεις την καθυστέρηση και τις επικοινωνιακές δυσκολίες σε κάποια ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 16/2 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και τονίζει για άλλη μία φορά τον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων όμως αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, πράγμα που σημαίνει πως ίσως παρατηρήσεις κάποια επικοινωνιακά μπερδέματα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ φίλων ή μπορεί να αλλάξουν κάποια σχέδια που έχεις σχετικά με μία ομαδική δραστηριότητα. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος ώστε να αρχίσει στις 18/2 την ανάδρομη πορεία του για αυτό φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον- πριν το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειά τις πρώτες ημέρες της καθώς μετά θα παρατηρήσεις κάποιες καθυστερήσεις. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και την Κυριακή 16/2 θα παραμείνει στάσιμος, προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2. Αυτό δείχνει πως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερα ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως θα υπάρχουν καθώς και αναβολές επαγγελματικών ραντεβού ή καθυστερήσεις προσωπικών συναντήσεων. Στις 16/2 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας το υπόβαθρο για έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς και να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς να δεις και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς φέρνοντας τα παραπάνω ζητήματα στο προσκήνιο, όμως στο τέλος της εβδομάδας θα μείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία λίγο αργότερα (18/2). Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να μην αφήσεις αυτή την εβδομάδα «ανεκμετάλλευτη» και να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής από τους Ιχθύς τα αναμοχλεύει και σε αναγκάζει να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Καλό θα ήταν να κλείσεις όσο περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς ή να κάνεις προσπάθεια να τις διευθετήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας (16/2) ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά στις 18/2. Τότε θα είναι πιο δύσκολο λόγω επαγγελματικών και λοιπών κωλυμάτων να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, για αυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες αυτής της εβδομάδας ώστε να δεις αυτά που έχουν προτεραιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό δημιουργώντας κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και ενίοτε κάποια επικοινωνιακά μπερδέματα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτή την εβδομάδα και σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα. Όσο περνούν οι ημέρες πιθανόν να παρατηρήσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν είτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσφορία. Αυτό θα συμβεί καθώς ο Ερμής θα παραμένει στάσιμος στις 16/2 προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του δύο ημέρες μετά. Όσο νωρίτερα διευθετήσεις κάποια ζητήματα τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία μπορεί να είναι μικρά -και ενδεχομένως να σου φαίνονται βαρετά- όμως χρειάζεται να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τα φέρνει στο προσκήνιο και καλό θα ήταν να αδράξεις την ευκαιρία ώστε να τα τακτοποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή 16/2 ο Ερμής παραμένει στάσιμος ώστε να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2 για αυτό διευθέτησε δουλειές, υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς τότε θα κυλούν πιο εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσωπικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη χαρά και τη διασκέδαση θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει τα παραπάνω. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα ή ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε ένα αισθηματικό. Ένας πρώην σύντροφος είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ξανά στη ζωή σου καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του από τις 18/2. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου την Κυριακή 16/12 φέρνει γύρω σου αρκετά πρόσωπα από τα οποία με κάποια θα διαφωνήσεις και με κάποια άλλα θα συμφωνήσεις, σε κοινά σας ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας εσωστρέφεια κάτι που θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς «δικούς» σου. Προσπάθησε αν έχεις ζητήματα προς συζήτηση και διευθέτηση να ασχοληθείς μαζί τους τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρήσεις πως θα κάνουν την εμφάνισή τους επικοινωνιακές δυσκολίες. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου αλλά και το ενδιαφέρον σου στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, επιδιώκοντας συναντήσεις και συζητήσεις μαζί τους. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει επαφή με κόσμο αλλά και νέα τα οποία θα φτάνουν στα αυτιά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτά που λες καθώς στις 16/2 ο Ερμής παραμένει στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά, δείχνοντας πως μπορεί να προκύψουν κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στις 16/2 επίσης περνά ο Άρης στο ζώδιό σου υποδηλώνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά απαιτητικό και έντονο για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα-έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και το ταμείο σε γενικότερο πλαίσιο εξακολουθεί να σε απασχολεί και αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς αναμοχλεύει τα παραπάνω ζητήματα. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Στις 16/2 Ερμής θα παραμείνει στάσιμος ώστε να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του δύο ημέρες μετά, για αυτό καλό θα ήταν μέχρι τότε να έχεις υλοποιήσεις το πλάνο σου για ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου φέρνοντας στο προσκήνιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, όμως πολύ πιθανόν να τις επικοινωνήσεις με λάθος τρόπο και αυτό είναι που χρειάζεται προσοχή. Όσο περνούν οι ημέρες ίσως παρατηρήσεις πως υπάρχει ασυνεννοησία με τους άλλους ή ίσως νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά, καλώντας σε να αναθεωρήσεις ζητήματα και αποφάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στο τέλος εβδομάδας έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου που είναι πιθανόν να προκαλέσει κινητικότητα με αφορμή ομαδικές δραστηριότητες και τη διάθεση να δραστηριοποιηθείς σε αυτές.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/5)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν. Κυρίως αυτά

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/9)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Αν εξαιρέσουμε έναν μικρό εκνευρισμό που θα σε κυριεύσει κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial