Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11/05-17/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11/05-17/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η εβδομάδα «ανοίγει» με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 και φέρνει ευκολία στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το εμπόριο. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια στους παραπάνω τομείς, όμως θα είναι εύκολο να τα διευθετήσεις χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/5 μαζί με την αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, δείχνει πώς ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο οι άλλοι θα προτιμούν να εκφράζουν τα παράπονα που έχουν από εσένα πίσω σου και όχι κατά πρόσωπο. Απόφυγε να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα για τα οποία η διαίσθηση σου, σου λέει να κρατάς αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά οικονομικά ζητήματα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 θα φέρει νέες πληροφορίες για αυτά. Μία επίσκεψη στο λογιστή σου μπορεί να είναι απαραίτητη, καθώς ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες του οικονομικού τομέα. Στις 13/5 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους αλλά και ευκαιρίες για διαξιφισμούς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρωταγωνιστήσεις στα αστρολογικά δρώμενα καθώς στις 11/5 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και φέρνει στην επιφάνεια την ευφράδεια λόγου σου, τις επικοινωνιακές σου ικανότητες αλλά και την επικοινωνιακή μαεστρία σου η οποία θα βοηθήσει εξαιρετικά προσωπικές και επαγγελματικές διευθετήσεις. Στις 13/5 εκτός από στην αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, πού δείχνει πως χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες είτε από εσένα είτε από πρόσωπα τα οποία θα συναναστραφείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να φυλάς τα νώτα σου αν δεν θέλεις να γίνουν γνωστά προσωπικά θέματα, επαγγελματικές κινήσεις και ότι άλλο σε ενδιαφέρει να κρατήσεις μυστικό. Στις 13/5 εκτός από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Άρης σε αυτή τη θέση δείχνει πώς οι δραστηριότητες στη φύση είτε μόνος σου είτε με παρέα, θα αποτελέσουν εξαιρετικό αγχολυτικό για εσένα το επόμενο διάστημα. Αγνόησε διαξιφισμούς που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου με αφορμή διαφορετικές απόψεις.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να λύσεις κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει σε αυτό. Στις 13/5 εκτός από την αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο αναμοχλεύει ούτως ή άλλως ζητήματα του παρελθόντος για εσένα και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Ιδιαίτερη μνεία θα αποκτήσουν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία χρειάζονται προσοχή το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου από αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά και την εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 αλλά και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 13/5, δείχνουν πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα «επαγγελματικού περιεχομένου» και κάποια από αυτά μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστα είναι όμως απαραίτητα. Στις 13/5 έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις μεταξύ συνεργατών. Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά, καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις και όψεις αυτής της εβδομάδας την επηρεάζουν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα πρόσωπο του παρελθόντος και όσο περνούν οι ημέρες είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 αλλά και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 13/5, δείχνουν πως θα είναι εύκολο να ανοίξει ένας «δίαυλος επικοινωνίας» με παρελθοντικές σχέσεις, ειδύλλια και φλερτ. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Στις 13/5 περνάει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας, οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν κούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να γυρίσουν στο μυαλό σου αναμνήσεις οι οποίες σχετίζονται με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 αλλά και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 13/5, ανοίγουν ζητήματα του παρελθόντος τα οποία παρέμεναν έως τώρα σε εκκρεμότητα. Στις 13/5 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει σε αυτό των Ιχθύων δείχνοντας πώς από αυτή την εβδομάδα θα δραστηριοποιηθείς ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα προσωπικά σου ζητήματα αλλά και οι επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 δείχνει επικοινωνία, επαφές και συζητήσεις με αρκετά πρόσωπα. Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/5 φέρνοντας ξανά στο παρόν επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος. Την ίδια ημέρα έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων ο οποίος δείχνει πως εκτός από τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν και κάποιες μικροδουλειές ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Τώρα είναι η εβδομάδα που θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τα προλάβεις όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο εργασιακά ζητήματα και πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, παρά οτιδήποτε άλλο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις και να διευθετήσεις εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές. Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στις 13/5 και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου όχι μόνο σε εργασιακές εκκρεμότητες αλλά και σε αισθηματικές. Στις 13/5 περνάει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πώς οι επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να κρύβουν εντάσεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων ο οποίος ανοίγει την αυλαία στα ζητήματα του αισθηματικού τομέα, τα οποία θα σε απασχολήσουν όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ίδιο ζώδιο φέρνοντας πίσω έρωτες του παρελθόντος, ξεχασμένους πρώην αλλά και φλερτ τα οποία για κάποιο λόγο δεν εξελίχθηκαν! Στις 13/5 περνάει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτό το ζώδιο σου συνιστά να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά ζητήματα, ώστε να μην κάνεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να επιθυμεί να μείνει σπίτι καθώς η παραμονή στο «καταφύγιο» σου θα σου προσφέρει ηρεμία και ξεκούραση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 δείχνει πως δεν θα αναζητήσεις μόνο την ησυχία σου στο σπίτι σου, αλλά καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με κάποιες δουλειές που υπάρχουν σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με αυτό. Λίγες ημέρες μετά στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων φέρνοντας αναμνήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος. Την ίδια μέρα ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια επιρρεπή στη μελαγχολία, την περίοδο των Χριστουγέννων!

ΚΡΙΟΣ Ο Κριός είναι αρκετά ενθουσιώδης, δυναμικός και σπάνια θα τον δεις εσωστρεφή ή κακόκεφο! Τα Χριστούγεννα του αρέσουν, γιατί

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 24 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial