Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (12/10 – 18/10)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (12/10 – 18/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως όλα κινούνται σε αργούς ρυθμούς ή τουλάχιστον σε πιο αργούς από αυτούς που μπορείς εσύ αντέχεις! Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο Σκορπιό και σε καλεί να έχεις υπομονή προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς να εκνευριστείς. Η εμφάνιση οικονομικών θεμάτων από το παρελθόν είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 σου λέει να δώσεις προσοχή και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη το ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και επιβολής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις ραντεβού, επαφές και συζητήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμά σου. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τις 15/10 κάτι που δείχνει πως η επικοινωνία θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας. Λόγω του ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο απέναντι σου το Σκορπιό, είναι πάρα πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως οι άλλοι σου τα λένε «κάπως μπερδεμένα» και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετή ένταση. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος όχι όμως για να ανοίξεις νέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αυτή η αναδρομή μπορεί να φέρει ξανά στην καθημερινότητά σου υποχρεώσεις που θεωρούσες πως είχαν κλείσει. Η επικοινωνία δεν θα είναι βοηθητική στη διευθέτηση εργασιακών θεμάτων καθώς και υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου, προκειμένου να αποφύγεις συζητήσεις και λόγια τα οποία θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν. Η νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16/10 δημιουργεί ένταση πιθανόν και σε μία προσωπική σου σχέση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς τα λάθη καραδοκούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και φαίνεται πως η επικοινωνία θα περάσει από «σαράντα κύματα» αυτές τις ημέρες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον αισθηματικό τομέα ώστε να μη δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις σε αυτόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα που μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε οικεία σου πρόσωπα. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα σπιτιού καθώς αυτά είναι ικανά να πυροδοτήσουν την ένταση.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, την οικογένεια σου ακόμα και σε κάποιες δουλειές του σπιτιού, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή παρανοήσεις. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 και αυτό δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επικεντρωθείς σε παρελθοντικά ζητήματα προκειμένου να τα φέρεις εις πέρας. Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις που αφορούν το σπίτι όπως μετακομίσεις, αλλαγές στη διακόσμηση ή οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό που λέμε «νέα αρχή». Στις 16/10 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15/10 ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, κάτι το οποίο θα φέρει αλλαγές αλλά και αναθεώρηση σχεδίων. Συγκεκριμένα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε σχέδια που είχες μαζί με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως αυτά θα χρειαστούν προσοχή. Επίσης προσεκτικός θα χρειαστεί να είσαι αυτές τις ημέρες με οτιδήποτε σχετίζεται με ραντεβού, επικοινωνία και μετακινήσεις ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δείχνει πως πρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα του οικονομικού τομέα και να αποφύγεις περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις και κινήσεις που τα αφορούν. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και είναι «υπεύθυνος» για τις αναδρομές που κάνεις σε παρελθοντικά ζητήματα. Προσπάθησε να μην ανοίξεις ξανά θέματα τα οποία έχουν κλείσει, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Αυτή είναι μία έντονη εβδομάδα καθώς εκτός από την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 16/10, η οποία θα είναι εκρηκτική! Για αυτό το λόγο απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να διαταράξει αυτά που έχεις ως δεδομένα στη ζωή σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 κάτι το οποίο δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες δεν είχαν κλείσει εντελώς ή δεν είχε γίνει με το σωστό τρόπο φαίνεται πως θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους . Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως η επικοινωνία θα έχει δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, για αυτό χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι και σε αυτά που θα ακούσεις αλλά και σε αυτά που θα πεις. Η εκρηκτική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 φαίνεται πως θα φέρει κάποιες αποκαλύψεις, οι οποίες μπορεί να εκθέσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και θα αναζητήσουν τη λύση τους ή έστω τη διευθέτηση τους στο παρόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει στις 15/10 και δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη ζωή σου, ώστε να έχεις μία πιο καθαρή εικόνα για το παρόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 θα δημιουργήσει έκρηξη συναισθημάτων και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες, οι οποίες όμως θα ειπωθούν με απροσδόκητο τρόπο! Δώσε προσοχή σε θέματα που αφορούν παρέες, ομάδες ή συλλόγους ανθρώπων στους οποίους είσαι μέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις ή φιλικά σου πρόσωπα καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 αναμοχλεύει καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει μία διαφωνία που είχες κατά το παρελθόν με ένα φίλο σου για να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις δεν είναι πια όπως παλιά. Προσπάθησε να διευθετήσεις τώρα ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν ώστε να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε φιλικές σχέσεις που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 φέρνει ένταση συναισθημάτων και μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ», κάτι το οποίο δεν θα σε οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα του παρελθόντος και είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να νοσταλγείς και μία επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει τότε. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού (15/10) και μαζί του ξεκινάει και ένα διάστημα αξιολόγησης και αναθεώρησης τουλάχιστον για τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως «νέο» όπως νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις καθώς συνοδεύεται από δυσαρμονικές όψεις με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που δείχνει πως θα υπάρξει προσπάθεια κάποιων προσώπων να σε πείσουν για την ορθότητα των απόψεών τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτό! Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και αναμοχλεύει παρελθοντικές καταστάσεις αλλά και παρελθοντικές γνωριμίες. Παρόλα αυτά θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα και όχι με βάση συναισθήματα του παρελθόντος, καθώς αυτά μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος απόφαση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε καλεί να κοιτάξεις το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογήσεις κινήσεις που είχες κάνει τότε.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Οδηγός αποπλάνησης!

Απλά αλλά πολύ χρήσιμα μυστικά για να κολλήσει το κάθε ζώδιο μαζί σου! ΚΡΙΟΣ Ο Κριός θα σε διεκδικήσει σίγουρα!

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/7)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Διανύεις μία αρκετά εποικοδομητική περίοδο, αγαπητέ Κριέ, η οποία πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 28 Μαρτίου

Νέα Σελήνη στον Κριό – Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial