Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (14/06-20/06)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (14/06-20/06)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει έντονη κινητικότητα σε αστρολογικό επίπεδο όμως στις αρχές της θα πραγματοποιηθεί μία όψη η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε θέματα του παρόντος αλλά και σε μελλοντικές υποθέσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων. Ίσως μία οικονομική συμφωνία να απαιτεί μία «θυσία» εκ μέρους σου ίσως πάλι να νιώθεις πως κάτι χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να είσαι πιο άνετος σε οικονομικό επίπεδο. Απόφυγε κινήσεις τις οποίες δεν έχεις μελετήσει καλά και έχε το βλέμμα σου στα αποτελέσματα των κινήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ξανά με ακρίβεια μία όψη μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο (14/6). Αυτοί οι δύο πλανήτες είχανε ξανασυναντηθεί με ακρίβεια το Φεβρουάριο και είναι πολύ πιθανό να επαναφέρουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και τότε. Αυτά τα ζητήματα φαίνεται πως σχετίζονται περισσότερο με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις όλο και μικρότερη ανοχή απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε πιέζει και σε καταπιέζει, όμως αυτό χρειάζεται προσοχή προκειμένου να μη σε ωθήσει σε αντιδραστική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες θα φτάσουν σε εσένα και δεν αποκλείεται να αποκαλύψουν ένα «άλλο πρόσωπο» ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει τέτοιου είδους αποκαλύψεις και να έρθουν στο φως αρκετά ζητήματα. Κάποιες σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δώσεις περισσότερη προσοχή και χρόνο σε κάποια θέματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει ανησυχία. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως κάποιες σχέσεις -περισσότερο από το φιλικό σου περιβάλλον- θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές. Λόγω του ότι αυτές τις ημέρες θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά στοιχεία και να προσπεράσεις τα θετικά, προσπάθησε να το αποφύγεις για να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου.

ΛΕΩΝ

Λέων μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/6 και είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά μέσα σε αυτό το χρόνο με ακρίβεια και δείχνει πως οι προτεραιότητές σου φαίνεται πως αλλάζουν. Αν είχες προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή τώρα η δουλειά θα πάρει τα πρωτεία όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο, ιδιαίτερα αν έχεις περάσει μία μακρά περίοδο κούρασης και πίεσης στη δουλειά. Οι ισορροπίες είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου, καθώς είναι αυτές που αν δεν διευθετηθούν θα σου δημιουργήσουν έντονη ανησυχία. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα χρειαστεί να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο. Να θυμάσαι πως αν προγραμματίσεις τις δουλειές σου τότε θα έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η επαφή με φίλους σου και με πρόσωπα που μαζί τους περνάς καλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό μην την αμελήσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις -με αφορμή παρελθοντικά ζητήματα- οι οποίες δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που αφορά το παρόν και μη γυρίζεις σε ζητήματα του παρελθόντος καθώς κάτι τέτοιο θα σε επηρεάσει. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στις υποχρεώσεις σου, καθώς ενδέχεται να «ξεχάσεις» μερικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο θα στρέψει την προσοχή σου σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές φαίνεται πως περνούν ή θα περάσουν το επόμενο διάστημα «crash test» ώστε να δεις κατά πόσο έχουν γερές βάσεις για να παραμείνουν στη ζωή σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν σχέσεις που έχουν δώσει θετικά δείγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου τα οποία σε κουράζουν και σου δημιουργούν βαριά διάθεση. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως για κάποια από αυτά ίσως να χρειαστεί να κάνεις υπομονή, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν τώρα οι κατάλληλες συγκυρίες για τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί. Στις αρχές της εβδομάδας δώσε προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου καθώς το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να ενισχύσει παρερμηνείες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η εβδομάδα είναι πιθανόν να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα όμως μέσα στο μυαλό σου θα υπάρχει ένας καταιγισμός σκέψεων που δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις. Το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να νιώσεις πιο ελεύθερος και δημιουργικός όμως υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο. Μέσα σε αυτές τις ημέρες μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που θέλεις, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου τα αστρολογικά δρώμενα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς στις 14/6 θα πραγματοποιηθεί -για δεύτερη φορά μέσα σε αυτή τη χρονιά- το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δείχνει πως θα κληθείς να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ή κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με ακίνητα καθώς και λοιπές υποχρεώσεις. Τα παραπάνω ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν πίεση η οποία δεν θα συμβάλει στην καλή σου διάθεση. Να θυμάσαι πως τα «όρια» θα έχουν εξέχοντα ρόλο στην εξέλιξη κάποιων σχέσεων.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητά σου και αυτό θα αποτελέσει την «πρόκληση» των ημερών. Αν μπορέσεις να τις βάλεις «σε μία σειρά» θα είναι πιο εύκολο να κρατήσεις μία καλή διάθεση και να μην επηρεαστείς από κάποιες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν ως ένα βαθμό το πρόγραμμά σου. Το τετράγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σε γυρίσει σε ζητήματα τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και να μην επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία έχουν περάσει, αλλά σε καταστάσεις και ανθρώπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ  Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial