Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (14/09 – 20/09)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (14/09 – 20/09)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Σε αυτό θα βοηθήσει η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία μιλά για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και την ανάληψη νέων καθηκόντων στη δουλειά! Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει λεκτικές υπερβολές κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα καλό κλίμα σε επαγγελματικές και προσωπικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δείχνει πως βρίσκεσαι στην αρχή μιας νέας περιόδου στη ζωή σου. Αυτή η αρχή μπορεί να σχετίζεται με τη διεύρυνση των γνώσεων σου και είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε μία ξένη γλώσσα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που ακούς αλλά και σε αυτά που λες, καθώς η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει μεγάλες υποσχέσεις οι οποίες θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου (17/9) η οποία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο που ζεις! Είναι πάρα πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και να επενδύσεις χρόνο σε αυτές. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανόν να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως αυτή η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις ουσιαστική επαφή με πρόσωπα που αγαπάς και βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει μία αρμονική όψη τριγώνου με τα φώτα της νέας Σελήνης φαίνεται πως θα σταθεροποιήσει σχέσεις που αξίζουν αλλά και πρόσφατες γνωριμίες οι οποίες σε ενδιαφέρουν. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να ανταλλάξεις κάποιες κουβέντες με συνεργάτες σου, οι οποίες θα αφήσουν λάθος εντυπώσεις εκατέρωθεν.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι καλό να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποθέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φαίνεται πως θα τις φέρει στο προσκήνιο. Η αρμονική όψη που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο έσοδα-έξοδα, λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να φέρει και μία ευχάριστη αλλαγή στον εργασιακό τομέα από την οποία θα βγεις κερδισμένος σε οικονομικό επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή πού βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε πληροφορίες οι οποίες θα έρθουν από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως θα έχουν μία δόση υπερβολής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17/9 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν νέες προσωπικές σχέσεις πιθανόν και μία νέα συνεργασία. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου «βλέπει» τα φώτα της νέας Σελήνης μέσω μιας θετικής όψης και φαίνεται πως θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για οτιδήποτε νέο ξεκινήσει αυτές τις ημέρες. Το Σαββατοκύριακο το κλίμα αλλάζει καθώς στο τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει τη διάθεση για υπερβολές, κυρίως για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τα ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να πάρεις και σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το παρόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, δείχνουν πως αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις ή έρχονται από το παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αμετροέπεια και δεν αποκλείεται να σε παρασύρει και να πεις πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία φέρνει νέα πρόσωπα γύρω σου και διευρύνει το φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Αυτές τις ημέρες θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα παρατηρήσεις πώς θα έχεις μία εξαιρετική ικανότητα να τους κερδίσεις! Αυτό θα βοηθήσει σε νέες γνωριμίες αισθηματικού ενδιαφέροντος, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την πρώτη στιγμή. Η νέα Σελήνη μιλάει για νέα ξεκινήματα τα οποία στηρίζονται σε σταθερές βάσεις ιδιαίτερα αν αυτά τα ξεκινήματα αφορούν προσωπικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε λόγια και υποσχέσεις καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα. Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τα φώτα της νέας Σελήνης δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στη δουλειά πού βρίσκεσαι ήδη. Και εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις κάποιες ενέργειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χτίσεις γερές βάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου λέει να φιλτράρεις προσεκτικά πληροφορίες που έρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 δείχνει πως έχεις την ανάγκη να πάρεις το σύντροφό σου ή ακόμα και ένα φίλο σου και να κάνεις ένα ταξίδι! Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες καθώς φαίνεται πως θα έχεις τον τρόπο να πείσεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν τα σχέδιά σου! Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά την επικοινωνία, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ακουστούν υποσχέσεις οι οποίες θα έχουν το στοιχείο της υπερβολής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τρόπους προκειμένου να διευθετήσει ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται και αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και παλαιότερα χρέη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 και η αρμονική όψη που σχηματίζει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω μαζί της, δείχνει πως τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων, καθώς φαίνεται πώς θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, δείχνει πως καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα ακούσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον!

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 η οποία φέρνει μία νέα αρχή σε μία προσωπική ή επαγγελματική σου σχέση. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω βλέπει με μία θετική όψη τριγώνου τα φώτα της νέας Σελήνης και σου λέει πως τώρα αξίζει να επικεντρωθείς και να επενδύσεις χρόνο στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να δημιουργήσει σχέσεις οι οποίες ήρθαν για να μείνουν. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά τις υποσχέσεις που θα ακούσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 9 Αυγούστου!  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αγαπητέ

Ζώδια για Τρίτη 29 Μαρτίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Διαβάστε αναλυτικά της προβλέψεις των ζωδίων. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial