Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/03-21/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/03-21/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου μιας και μπορεί να έχουν «σημεία» που δεν θα είναι ορατά εξαρχής. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 ενισχύει ή δημιουργεί παρασκήνιο και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου, τουλάχιστον σε υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 οι κοινωνικές «συναναστροφές» έστω και εξ αποστάσεως θα αρχίσουν να αυξάνονται. Τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα ακόμα και τα e-mail θα έχουν την τιμητική τους και δεν αποκλείεται να ανοίξουν και ένα δίαυλο επικοινωνίας με πρόσωπα με τα οποία μέχρι τώρα δεν επικοινωνούσες τόσο συχνά. Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση αλλά και ανασκόπηση γεγονότων και καταστάσεων τα οποία ήταν σημαντικά για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και υποθέσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 δημιουργεί επαγγελματικό αναβρασμό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτό τον τομέα. Παρά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αυτή την εβδομάδα μην ξεχάσεις να αφήσεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή, αλλά και για την ενασχόληση σου με δραστηριότητες που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 που φέρνει εξωστρέφεια, φίλους αλλά και φλερτ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο στις 16/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, μάλιστα πιθανόν να έχει και μία νέα πρόταση η οποία αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποια ζητήματα ή εξίσου πιθανό είναι να νιώσεις πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι σου δημιουργούν δεύτερες σκέψεις και διλήμματα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 δείχνει πως ίσως να μην είναι «εύκολη υπόθεση» να διαχειριστείς κάποια συναισθήματα είτε θετικά είτε αρνητικά που σου δημιουργούν οι άλλοι. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις να διευθετήσεις υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλάζει εντελώς τη διάθεσή σου καθώς δημιουργεί ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 δείχνει πως είναι μία εβδομάδα συζητήσεων και διευθετήσεων, που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες. Βέβαια λόγω του ότι ο Ερμής δεν βρίσκεται σε ένα ζώδιο που διευκολύνει τη «δράση» του, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως ακουστούν υπερβολές οι οποίες τελικά δεν θα βοηθήσουν τη συνεννόηση. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις βάση στα συναισθήματά που έχεις για οποιοδήποτε ζήτημα και να μην τα παραβλέπεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ίσως κάνουν την εμφάνισή τους θέματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα καθώς και με τις εργασιακές υποχρεώσεις. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς μικρά αλλά απαιτητικά ζητήματα της καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας (20/3) ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων, καθώς η ενσυναίσθηση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους που ένιωθες πως ίσως υπήρχε ένα αόρατο τείχος ανάμεσα σας ή είναι εξίσου πιθανό να συνειδητοποιήσεις το λόγο που κρύβεται πίσω από τις ενέργειες κάποιων άλλων. Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα ενδείκνυται όχι μόνο για να αφουγκραστείς τα συναισθήματα των άλλων αλλά και για να εκφράσεις και τα δικά σου. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση φαίνεται πως αυξάνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν οικεία σου πρόσωπα, κάποιες εργασίες ή επισκευές που σχετίζονται με το σπίτι καθώς και με οικογενειακές υποθέσεις. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από 16/3 θα βοηθήσει στη διευθέτηση όλων των παραπάνω αρκεί να μην αφήσεις κάποια παροδικά συναισθήματα -όπως είναι ο εκνευρισμός- να σε παρασύρουν σε λανθασμένες ενέργειες. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει αισθητά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα περισσότερο αισιόδοξο και με περισσότερες ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ακόμα και από ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 θα βοηθήσει την κατάσταση, καθώς φαίνεται πως δίπλα σου θα βρίσκονται δύο τρία πρόσωπα τα οποία σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι πολύ. Η επικοινωνία μαζί τους θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις ή ακόμα και τις ανησυχίες σου. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα βρεθούν στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 θα προκύψουν πολλές σκέψεις και ενδεχομένως ανησυχίες που θα αφορούν οικονομικές υποθέσεις. Προσπάθησε να κάνεις ένα πλάνο για τα επόμενα έσοδα-έξοδα και τις λοιπές υποχρεώσεις, προκειμένου να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό και φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τα θέματα που μέχρι τώρα δεν σε άφηναν «να πάρεις ανάσα».

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο (16/3) και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση των θεμάτων που ενδιαφέρουν εσένα και μόνο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως υπάρχουν και αρκετά απαιτητικά ζητήματα που τις αφορούν. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως θα πρέπει να ενδιαφερθείς για τα οικονομικά ζητήματα, καθώς αυτός ο τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/9)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial