Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/06-21/06)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (15/06-21/06)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/6 δημιουργώντας σου εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να σου φαίνεται «βουνό» οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία και τις επαφές με διάφορα πρόσωπα. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 21/6 σου λέει πως χρειάζεται να δεις με διαφορετική οπτική κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με το σπίτι σου είτε με ένα δικό σου πρόσωπο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις νέες ευθύνες, αν ασχολείσαι ενεργά με ένα σύλλογο ή με μία ομάδα ανθρώπων, όμως μέσω αυτών θα μπορέσεις αφενός να εξελιχθείς αφετέρου να δείξεις τις ικανότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα μπεις στη διαδικασία να δεις διεξοδικά κάποιες υποθέσεις που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 18/6 στο ζώδιο του Καρκίνου και διευκολύνει στο να διευθετηθούν οι υποθέσεις του παρελθόντος. Στον αντίποδα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις σε ραντεβού είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως στο μυαλό σου θα βρίσκεται η αποδοχή από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αν δουλεύεις μαζί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα πρέπει να δεις προσεκτικά τη σχέση μεταξύ σας, καθώς η δουλειά μπορεί να αποτελέσει σημείο εντάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να παρουσιαστούν κάποιες αναβολές σε σχέδια που έχεις ή κάποια ραντεβού να καθυστερήσουν, με αποτέλεσμα το πρόγραμμά σου να χρειάζεται εκ νέου διευθέτηση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/6 δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον οικονομικό τομέα, μιας και ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα σε αυτόν. Μία παλαιότερη οφειλή μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και όσο πιο νωρίς τη διευθετήσεις τόσο καλύτερα θα είναι για εσένα. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και στρέφει την προσοχή σου σε τρόπους για να αυξήσεις τους πόρους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεσαι στις επάλξεις καθώς τα αστρολογικά φαινόμενα που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες θα είναι στο ζώδιό σου. Από τη μία ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 18/6 και αυτό θα δημιουργήσει έναν υποκειμενισμό που δεν θα είναι εύκολο να κατευνάσεις. Αυτός με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να βλέπεις και την πλευρά των άλλων πριν πάρεις αποφάσεις. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία σε συνάρτηση με τον υποκειμενισμό, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ξυπνήσουν μνήμες και αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική υπερχείλιση που όσο περνούν οι ημέρες θα γίνεται και πιο έντονη. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως θα υπάρξει παρασκήνιο και κουβέντες πίσω από την πλάτη σου σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στον Καρκίνο στις 21/6 σε καλεί να δώσεις προσοχή σε παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες καθώς εκεί μπορεί να κρύβεται το κλειδί για να ερμηνεύσεις τις συμπεριφορές κάποιων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει καμία όρεξη για να ασχοληθεί με καθημερινές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, παρά μόνο για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/6 δεν θα βοηθήσει τόσο την επικοινωνία καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα και από κάτι που θα ειπωθεί με χιούμορ. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία μπορεί να σε απομακρύνουν από κάποιους ανθρώπους, όμως την ίδια στιγμή θα σε φέρουν κοντά με κάποιους άλλους, ανοίγοντας δρόμο για νέες φιλίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται επίμονα ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εικόνα που δίνεις στους άλλους. Η εμμονή σου με αυτό δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα πέρα αυτών των δύο. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/6 και σου λέει να έχεις υπομονή καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές σε συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/6 στο ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση ακόμα και για ζητήματα δουλειάς, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα δεις με καθαρή ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν κάποια προβλήματα κατά την επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με αυτά που βρίσκονται μακριά και δεν υπάρχει δια ζώσης επαφή. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 18/6 στο ζώδιο του Καρκίνου και «υπόσχεται» αλλαγές και αναβολές κάποιων σχεδίων. Αν έχεις σχεδιάσει ένα ταξίδι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις πρακτικές λεπτομέρειες αυτού, ώστε να είσαι σίγουρος πώς είσαι πανέτοιμος. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 μπορεί να φέρει επιφάνεια παράπονα που έχεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, τα οποία θα είναι τόσο ισχυρά που θα καθορίσουν την εξέλιξη κάποιων σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην έχει διάθεση για πολλά-πολλά και η εξωστρέφεια σου θα δώσει τη θέση της στην εσωστρέφεια, αυτό βέβαια είναι παροδικό και μόνο. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/6 η οποία δείχνει πώς θα αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα, τα οποία κρατούσες μέσα σου και δεν ήταν για εσένα εύκολη υπόθεση. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/6 και εκείνη στο ζώδιο του Καρκίνου εγείρει τη συναισθηματική υπερχείλιση, το θυμό και τα παράπονα που ενδεχομένως να έχεις από κάποια πρόσωπα και αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός ελέγχου. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να τα δεις αντικειμενικά και να τα επιλύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πώς οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, τα λόγια τους και οι κινήσεις τους θα κινούν τα νήματα στη διάθεσή σου, στις σκέψεις αλλά και στις αντιδράσεις σου. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 18/6 και αυτό δείχνει πώς θα είναι εύκολο να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και των άλλων. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε παρασύρουν στο ρυθμό τους καθώς είναι σίγουρο πως θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 21/6 θα δημιουργήσει τις συγκυρίες που θα σε ωθήσουν να δεις κάποιες σχέσεις, οι οποίες είναι «προβληματικές» είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτές όμως θα είναι απαραίτητο προκειμένου να δεις με ποιους μπορείς να συνεχίσεις να πορεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή καθώς και κάποιες αγγαρείες που προέκυψαν τελευταία στιγμή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/6 σου λέει πως οι καθημερινές δουλειές δεν θα είναι εύκολη υπόθεση από εδώ και πέρα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις λεπτομέρειες που τις ακολουθούν. Είναι πιθανό να έχεις κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες αναβολές σε αυτές και εσύ καλείσαι να φτιάξεις ένα ευέλικτο πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 είναι πολύ πιθανό να φέρει μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου ή στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή και με τον αισθηματικό τομέα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 18/6 στον Καρκίνο δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο θα σε φλερτάρει ξανά. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/6 και εκείνη στο ζώδιο του Καρκίνου, σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις και σχετίζονται με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς βρίσκεσαι σε ένα κομβικό μονοπάτι.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (13/04-19/04)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Κριέ μου ευχάριστο κλίμα θα επικρατήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αυτήν την εβδομάδα καθώς

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 14 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η υπερ-πανσέληνος; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial