Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16/03-22/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (16/03-22/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κινηθείς όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, καθώς από τις 16/3 που ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων οι κινήσεις σου θα αποτελούν σημείο συζήτησης για τους άλλους. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, για να κερδίσεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσω του επαγγελματικού τομέα θα επηρεαστεί θετικά και ο οικονομικός για αυτό αν έχει σχέδια κατά νου ίσως είναι η ώρα να τα υλοποιήσεις. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου! Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλεί να εξετάσεις και να επαναξιολογήσεις φιλικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ξεκινά μία ευνοϊκή εβδομάδα για εσένα με ευκαιρίες ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο. Στις 16/3 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν με ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει μία ευκαιρία είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, η οποία σχετίζεται με το εξωτερικό. Από τις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να διαφυλάξεις περισσότερο τα προσωπικά σου ζητήματα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κοιτάξεις καχύποπτα όποιον νιώθεις πως θέλει να «εισβάλει στα χωράφια σου».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 και δημιουργεί «επαγγελματικό πυρετό». Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σε αυτές τα οποία χρειάζονται συζήτηση, διευθέτηση και διαπραγμάτευση. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα, όμως δημιουργεί εξίσου ευνοϊκές συγκυρίες για να τα σπαταλήσεις αμέσως! Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως οι φίλη σου το επόμενο διάστημα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου. Η εβδομάδα ρίχνει αυλαία με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, που σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις προσεκτικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και το ευρύτερο σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς, να περάσεις καλά μαζί τους και να ξεχαστείς από τα ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία έχεις στο μυαλό σου και σε κουράζουν. Από τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός -ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- καθώς η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του κριού δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα τέλη της εβδομάδας ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλεί να είσαι συνετός με τη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΛΕΩΝ

Λέων αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από τις σκέψεις σου οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μία ουτοπία, από την οποία θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις αυτή τη διάθεση σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς τα λάθη είναι κάτι παραπάνω από πιθανά. Λίγες ημέρες μετά στις 19/3 η σύνοδος του Άρη, με το Δία και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει πολλή δουλειά κάνοντας την καθημερινότητά σου αρκετά απαιτητική. Από τις 20/3 τα πράγματα θα αρχίζουν να χαλαρώνουν καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο. Στο τέλος της εβδομάδας ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές που έχεις κάνει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις για μία ακόμα φορά θα σε κρατούν -είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα- απασχολημένο. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα θα είναι αρκετές και χρειάζεται να βρεις τρόπο ώστε να μην εκνευρίζεσαι με αυτές. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς εκεί θα υπάρξει κινητικότητα και εκπλήξεις. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως ξεκινά μία περίοδος όπου η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη προκειμένου να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει νέες εργασιακές υποχρεώσεις και ευθύνες οι οποίες πιθανό να σε αναγκάσουν να αλλάξεις την καθημερινότητα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, παρόλο που εκείνες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 φέρνει ξανά στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα και θέματα που υπήρξαν στο εργασιακό σου περιβάλλον κατά την περίοδο του Φεβρουαρίου. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά ζητήματα, τα οποία ενδεχομένως να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πιο χαλαρό για εσένα καθώς στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού, τονίζοντας την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάς. Στις 22/3 ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε ωθεί να δεις με υπευθυνότητα τα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα μιας και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία θα σε βάλουν στο παιχνίδι του φλερτ. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Κάποιες συναντήσεις θα είναι ευχάριστες κάποιες άλλες όμως θα σε εκνευρίσουν και εσύ καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δίνοντας σου κίνητρο για να αλλάξεις προς το καλύτερο την καθημερινότητα σου, βάζοντας σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Στο τέλος εβδομάδας ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες χρειάζονται τη διευθέτηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις εσωστρέφεια η οποία θα γίνει εμφανής ακόμα και στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Στις 16/3 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως υπάρχουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με το σπίτι σου είτε με τους δικούς σου ανθρώπους, τα οποία πρέπει να επιλύσεις. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα αλλάξει άρδην τα οικονομικά σου και αν έχεις δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση δεν αποκλείεται να σου φέρει extra έσοδα. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο ευχάριστο για εσένα καθώς στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού σηματοδοτεί μία περίοδο χαράς και ευεξίας. Στις 22/3 ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και σου λέει πως ήρθε η ώρα για να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται το στενό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η εβδομάδα για εσένα ξεκινά ευχάριστα καθώς η διάθεση σου αλλά και η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 θα βοηθήσει το παραπάνω σενάριο και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς ξανά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Στις 19/3 η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει να θέλεις να τα ζήσεις όλα «στο κόκκινο». Πρόσεξε καθώς αυτή η όψη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία αλλαγών που αφορούν το σπίτι που ζεις. Την τελευταία ημέρα της εβδομάδας ο Κρόνος πραγματοποιεί την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε καλεί να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου τα έσοδα, τα έξοδα, οι οικονομικές απολαβές αλλά και οι διευθετήσεις λογαριασμών θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα ζώδιο του Αιγόκερου στις 19/3 εγείρει ανησυχίες αλλά και παρασκήνιο σε ζητήματα στα οποία εμπλέκεσαι. Από το Σαββατοκύριακο η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλύτερη καθώς στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και σε φέρνει σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 22/3 ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου δημιουργώντας νέες ευθύνες σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχει γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου γεγονός που δείχνει πως κατά τη διάρκεια της θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και με διάθεση να συναναστραφείς με κόσμο. Παρόλα αυτά η τριπλή σύνοδος του Άρη, του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 19/3 σου λέει πως αυτές οι συναναστροφές μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις αν δεν επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους θα βρεθούν γύρω σου. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Η εβδομάδα ρίχνει την αυλαία της με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με παλαιότερες ανησυχίες σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/5)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να κάνεις μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial