Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (17/05-23/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (17/05-23/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου μία άνετη σε επικοινωνιακό επίπεδο εβδομάδα ξεκινά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθείς με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες και μάλιστα τώρα ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος σε γενικότερο πλαίσιο για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου ή σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 22/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα «θολό τοπίο» σε θέματα που σε αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των διδύμων στις 20/5 και αυτή η μετακίνηση θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Τώρα ξεκινά μία περίοδος που χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά, μιας και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και να κάνεις μία καλή συμφωνία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (20/5) και θα βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος που αφορά τον οικονομικό τομέα και το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως να σε έχει απασχολήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 20/5 σηματοδοτεί το μήνα των γενεθλίων σου και μία πολύ καλή περίοδο για να αναδείξεις τον εαυτό σου! Ενδεχομένως να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η δική σου στάση απέναντι σε αυτές, θα καθορίσει τα γεγονότα του επόμενου διαστήματος. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και μία θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο σου και του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα εκπαιδευτικό ζήτημα ή κάποια θέματα που αφορούν μετακινήσεις ή ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανασυνταχθείς. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/5 εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για να απομακρυνθείς από πήγες άγχους και τοξικά πρόσωπα. Αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να μαζέψεις δυνάμεις καθώς είναι γεγονός πως θα επηρεαστείς αρκετά από αυτούς που θα συναναστραφείς. Την ίδια ημέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις ζητήματα του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Λέων μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσεις το χαμένο χρόνο με τους φίλους σου και με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Μία ευχάριστη εβδομάδα προμηνύεται αυτή για εσένα με επικοινωνία, επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να συμβάλει θετικά στην εξέλιξη μίας αισθηματικής ή μίας φιλικής σχέσης. Τα μικρά και σταθερά βήματα σε τέτοιου είδους σχέσεις θα βοηθήσουν σημαντικά στην πορεία τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά είναι αυτά που θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα επισφραγιστεί από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα επαγγελματικό επίτευγμα το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σου προσφέρει και αισιοδοξία για το μέλλον μιας δουλειάς. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό ή με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όμως το τελευταίο διάστημα είχατε χάσει την επαφή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των διδύμων στις 20/5 δείχνει πως αυτή θα είναι μία επικοινωνιακή και εξωστρεφής εβδομάδα. Δεν αποκλείεται με αφορμή κάποιες συναντήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για μία απόδραση σε κοντινό προορισμό! Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε εργασιακές υποθέσεις καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, γιατί φαίνεται πως «τρέχουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5, δείχνει πως αυτός ο τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Βέβαια τώρα ξεκινά μία περίοδος που αν ασχοληθείς με αυτόν υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να καταφέρει να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα και αν έχεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σου λέει πως για οτιδήποτε και αν κάνεις χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό και να αποφεύγεις να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτόν. Μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και φαίνεται πως έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί προς όφελος σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εξέλιξη προσωπικών σχέσεων με μία μόνο προϋπόθεση, να έχεις διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η καθημερινότητα και οι εργασιακές υποθέσεις φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρχουν πολλά πράγματα προς διευθέτηση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα φέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς ζητήματα που αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις, αγγαρείες αλλά και κάποια έκτακτα θέματα τα οποία ενδεχομένως κάνουν την εμφάνισή τους. Καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται και εκείνος τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις ή κάποιες παρανοήσεις μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον για εσένα ή κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Αυτές οι ημέρες θα έχουν ευκαιρίες όσον αφορά την εξέλιξη προσωπικών ζητημάτων, κάτι το οποίο θα επισφραγιστεί και από το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης πού βρίσκεται και εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Να θυμάσαι πως αν σε ενδιαφέρει μία σχέση είναι στο χέρι σου να εξελιχθεί, καθώς οι κινήσεις και η αντιμετώπισή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε προσοχή στον οικονομικό τομέα και προσπάθησε να αποφύγεις τις σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα στις 20/5 δείχνει πως ξεκινά μία νέα περίοδος κατά την οποία θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και υποχρεώσεις του σπιτιού. Ο τρόπος που θα δεις αυτά τα ζητήματα θα επηρεάσει σημαντικά και την εξέλιξή τους και όσο πιο θετικά τα προσεγγίσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διευθετήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία και οι συζητήσεις χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στις 22/5, ενδεχομένως να δημιουργήσει μία επικοινωνιακή σύγχυση η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε παρανοήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκυριάκο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ΣΟΥΚΟΥ. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 12 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial