Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/01 –24/01)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/01 –24/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως θα ασχοληθείς μόνο με τους ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής. Ο εκνευρισμός που θα σου προκαλέσουν οι άνθρωποι που δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα θα γίνει εμφανής, για αυτό προσπάθησε ούτως ή άλλως να κρατήσεις αποστάσεις. Οι δύο πολύ σημαντικές και απαιτητικές ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι 20η και 21η Ιανουαρίου, καθώς κατά τη διάρκεια τους θα πραγματοποιηθεί μία σειρά αστρολογικών όψεων η οποία μπορεί να επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και το ταμείο σου. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο σε οδηγεί να δεις μέσα από μία διαφορετική σκοπιά κάποιες από τις φιλοδοξίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 θα συνειδητοποιήσεις πως αρκετές καταστάσεις που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα πιο σημαντικές για εσένα. Βέβαια μαζί με αυτές είναι πιθανόν να αυξηθεί και η πίεση προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στις 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις στη δουλειά καθώς φαίνεται πως αφενός θα υπάρχει επαναστατική διάθεση από τη μεριά σου αφετέρου οι «άλλοι» δεν πρόκειται να αφήσουν οποιαδήποτε κίνηση και αντίδραση χωρίς απάντηση! Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου απέναντι σε καταστάσεις που σε εκνευρίζουν και να σκεφτείς στην πράξη πως θέλεις να κινηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 όμως θα χρειαστούν κάποιες ημέρες μέχρι να δεις τη θετική επίδραση που θα έχει στη διάθεσή σου. Στις 20 και 21/1 λόγω των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρξουν θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν και σε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να φέρουν ανατροπές σε πράγματα που θεωρούσες δεδομένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται σε κόντρα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για λάθη, παρεξηγήσεις αλλά και εντάσεις με αφορμή ζητήματα που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα ή θέματα του παρελθόντος. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει ευκαιρίες για συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει σε αστρολογικό επίπεδο στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τα απωθημένα σου, τις ανησυχίες σου και να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα τα οποία σε απασχολούν. Στις 20 και 21/1 μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και δεν αποκλείεται αυτό να ξεκινήσει από μία συζήτηση που θα έχεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Να θυμάσαι πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι έκρυθμες και μπορούν να κάνουν μία απλή διαφωνία να μοιάζει με αιτία για «μάχη». Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα εκλογικεύσει ακόμα και τα συναισθήματά σου, κάτι που μπορεί να φέρει απόσταση με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο κυβερνήτης σου Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 και εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα δώσεις προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσωπικές υποθέσεις, αισθηματικά ζητήματα καθώς και συνεργασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος του ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως θα πρέπει να δεις κάθε ζήτημα που θα βρίσκεται στο προσκήνιο με υπευθυνότητα, καθώς αυτό θα είναι το κλειδί προκειμένου να μπορέσεις να βγεις κερδισμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει δύσκολες όψεις με την πολυαστρία στον Ταύρο, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε ζητήματα της δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό είναι κάτι που αφενός δεν θα σου αφήσει χρόνο για τον εαυτό σου αφετέρου θα σε απομακρύνει και από αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε αφορά την καθημερινή και εργασιακή σου ρουτίνα. Βέβαια 20 και 21/1 θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και στις πιο απλές υποχρεώσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές ή αλλαγές της τελευταίας στιγμής, οι οποίες χρειάζονται ευελιξία και όχι εκνευρισμό. Στις 24/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου στηρίζει ένα νέο ξεκίνημα σε εργασιακό επίπεδο ή ένα νέο εργασιακό project.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 20/1 και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα με ευκαιρίες, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Βέβαια μαζί με τις ευκαιρίες ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές ή ανατροπές καθώς στις 20 αλλά και στις 21/1 το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Για αυτό το λόγο προσπάθησε αυτές τις δύο ημέρες να αποφύγεις οτιδήποτε σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και τελεσίδικες αποφάσεις για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να εξελιχθεί μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου ή περισσότερο χρόνο μόνος σου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Αυτή η εσωστρέφεια θα είναι πολύ βοηθητική για να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σε ζητήματα που έχουν προτεραιότητα για εσένα, αλλά και τους επόμενους σου στόχους. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα διευθετήσεις οποιαδήποτε υπόθεση σχετίζεται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες, καθώς τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η πολυαστρία στον Υδροχόο με τον πολυαστρία στον Ταύρο, ρίχνουν «λάδι στη φωτιά» και δημιουργούν ένταση. «Λίγοι και καλοί» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας που αντικατοπτρίζει πλήρως τη διάθεσή σου και μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες διαξιφισμών!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα τα οποία απασχολούν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 σε βάζει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις, να συναναστραφείς και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη τους για τα δικά σου ζητήματα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορείς να δεχτείς εύκολα μία διαφορετική γνώμη από τη δική σου! Οι δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας με αποκορύφωμα τη σύνοδο Άρη/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου ίσως αυξήσουν τις πιθανότητες διαφωνιών με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον με αφορμή ζητήματα της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν αφενός τον οικονομικό τομέα αφετέρου τη δουλειά, η οποία θα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τα οικονομικά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/1 ενισχύει τη δημιουργικότητα σου και φέρνει ιδέες οι οποίες αν υλοποιηθούν θα μπορούσαν να ωφελήσουν το ταμείο σου. Βέβαια αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στον Υδροχόο «συναντά» την πολυαστρία στον Ταύρο, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε εμπόδια όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων ζητημάτων είτε του οικονομικού είτε του αισθηματικού τομέα. Στις 21/1 η σύνοδος Άρη/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου προκαλεί βιασύνη αλλά και ανατροπές σε ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και φωτίζει τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως θα υπάρξει μία ευκολία στο να κερδίζεις το ενδιαφέρον των άλλων και τελικά με κάποιο τρόπο να γίνεται το δικό σου. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι επίσης πως αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς στις 20 και στις 21 του μήνα η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιό σου σχηματίζει όψη τετραγώνου με την πολυαστρία στον Ταύρο. Πιο ειδικά η σύνοδος Άρη/Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές σε ζητήματα που αφορούν κάποιες αγοραπωλησίες καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Ο εκνευρισμός είναι κάτι παραπάνω από πιθανός, όμως δεν θα είναι καθόλου καλός σύμβουλος για τη διαχείρισή τους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου στις 20/1 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σε οδηγεί να δεις προσεκτικά τα πράγματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα και να συνειδητοποιήσεις αν έχουν προκύψει λόγω ακατάλληλων κινήσεων κατά το παρελθόν ώστε να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις. Βέβαια αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς στις 20 και 21/1 θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δύσκολων όψεων μεταξύ της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο του Υδροχόου και της πολυαστρίας που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου. Συγκεκριμένα η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία γρήγορων αποφάσεων, οι οποίες όμως θα είναι σχεδόν «αυτοκαταστροφικές». Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον καθώς από εκεί φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες προστριβές.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 16 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  16 Μαΐου 2016.  Αλεξάνδρα Καρτά 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial