Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/05-24/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (18/05-24/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην επικοινωνία, ώστε να τη χρησιμοποιήσεις σωστά και να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις στους γύρω σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα σε βοηθήσει να βγεις αλώβητος από επικοινωνιακές παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτές τις ημέρες, λόγω της δυσαρμονικής όψης Ερμή/ Ποσειδώνα. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει νέα δεδομένα σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τα έσοδα και τα έξοδα σου, καθώς εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείς να τα βάλεις σε μία τάξη. Στις 20/5 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και θα βοηθήσει σε οτιδήποτε σχετίζεται με νέες οικονομικές συμφωνίες αλλά και διαπραγματεύσεις. Στις 22/5 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και μιλάει για νέα ξεκινήματα αλλά και έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών σου ζητημάτων. Απόφυγε σπατάλες καθώς η παραπλανητική όψη Ερμή/ Ποσειδώνα δείχνει πως πιθανό να μην αξιολογήσεις σωστά τις ανάγκες που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα πρωταγωνιστείς στα αστρολογικά δρώμενα καθώς στις 20/5 περνάει κι ο Ήλιος στο ζώδιο σου εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σου. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείς τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα και αρκετή κινητικότητα στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου στις 22/5 βάζει γερές βάσεις για νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Η δυσαρμονική όψη Ερμή/ Ποσειδώνα σου λέει να είσαι προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και για την ξεκούραση σου, μιας και το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά έντονο για εσένα. Στις 20/5 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας εσωστρέφεια, καθώς θα κάνει τη σκέψη σου να γυρίζει σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο κατά τη διάρκεια της οποίας δεσπόζει το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας παραπλανήσεις. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με πληροφορίες που θα έρθουν σε εσένα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις την παρέα των φίλων σου και των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς θα έχεις ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο που ξέρεις πως μπορεί να σε καταλάβει και με κάποιους από αυτούς μοιράζεσαι και τα ίδια όνειρα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 ενισχύει την πολυαστρία που υπάρχει ήδη σε αυτό και δημιουργεί μία επικοινωνιακή εβδομάδα. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο μιλάει για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Την ίδια στιγμή σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μπορεί να υπάρξουν λάθος «επενδύσεις» είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι ενέργειες που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα θα έχουν την τιμητική τους. Ο Ήλιος περνάει στις 20/5 στο ζώδιο των Διδύμων και ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση. Στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας ένα νέο ξεκίνημα ή ακόμα και μία νέα δουλειά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης και σου λέει να είσαι προσεκτικός με νέες συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η πολυαστρία που υπάρχει στο αέρινο και φιλικό προς εσένα ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα, δείχνει πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κερδίζει τις εντυπώσεις. Από τις 20/5 έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτώντας μία νέα περίοδο η οποία μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε ένα εκπαιδευτικό ζήτημα ή ένα ταξίδι. Στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο η οποία σε καλεί να δεις σοβαρά τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης σου λέει να μην βρεις δικαιολογίες για να αναβάλεις εργασιακά ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας που έχεις παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθεί μία έντονα νοσταλγική διάθεση που θα φέρει αναμνήσεις από το παρελθόν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 σε καλεί να κάνεις μία ενδοσκόπηση η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι σχετικά με καταστάσεις που σε απασχολούν. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων σε τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα είναι πολύ βοηθητική σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης σου λέει να είσαι προσεκτικός με ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η πολυαστρία που υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες στο ζώδιο των Διδύμων τις φέρνει στο προσκήνιο. Από τις 20/5 «προστίθεται» και ο Ήλιος σε αυτή, καθώς κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για γόνιμες συζητήσεις που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο δείχνει πως θα έχεις έμπρακτη βοήθεια σε ζητήματα που σε απασχολούν από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με τον οργανισμό σου, τη φυσική σου κατάσταση καθώς και κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 λέει πως τώρα ξεκινά ένα ευνοϊκό διάστημα για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, την υγεία σου και τη διατροφή σου! Αν επικεντρωθείς σε αυτά τότε είναι σίγουρο πως θα δεις αποτελέσματα λίγο αργότερα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και θα έχει βοηθητική όψη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί σταθερότητα στον οικονομικό τομέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αναζήτησε χρόνο για να τον αφιερώσεις σε δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και ανθρώπους που σε εμπνέουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο! Στις 20/5 πραγματοποιείται η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και μιλάει για νέους έρωτες αλλά και ένα γενικότερο αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο σε οδηγεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και με εκείνο αλλά και με εσένα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα που πιθανόν να σχετίζονται με το σπίτι ή με οικεία σου πρόσωπα, που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Στις 20/5 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως ξεκινάει μία περίοδος κατά την οποία έχουν προτεραιότητα τα «εν οίκω» και ύστερα τα «εν δήμω». Στις 22/5 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πράγματα και ανθρώπους, τα οποία «λιμνάζουν» στη ζωή σου. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις, είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial