Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (19/04-25/04)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (19/04-25/04)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή όμως καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, μίας και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα ευνοήσει τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις. Μία ημέρα αργότερα κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως τα οικονομικά θα αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης ενδεχομένως και ανησυχιών μέσα σε αυτές τις ημέρες. Προσπάθησε να διευθετήσεις θέματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και καιρό ώστε να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, η είσοδος του Ερμή στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου μία ημέρα μετά στις 20/4, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν μία διαφορετική περίοδο για εσένα γεμάτη με ευκαιρίες ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να τα γνωρίσεις καλύτερα και φυσικά να κλέψεις τις εντυπώσεις! Πρόσεξε το πείσμα σου καθώς κατά διαστήματα θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις αποφάσεις σου αλλά και στις αντιδράσεις των άλλων!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα τα οποία υπάρχουν προς διευθέτηση είτε αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μπορείς να τα διευθετήσεις χωρίς απρόοπτα. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως ίσως κάνεις κάποιες βιαστικές εκτιμήσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις σου ή τα έξοδά σου. Ιδιαίτερα όσον αφορά τα έξοδα προσπάθησε να είσαι φειδωλός με αυτά αλλά και με τις αγορές που έχεις κατά νου, μιας και είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς από τις επιθυμίες σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους φίλους σου ακόμα και με κάποιους που είναι απλά γνωστοί σου, θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά δείχνουν πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα είναι εξωστρεφές! Αυτό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνει τις σχέσεις με πρόσωπα που θα επιλέξεις και να δώσεις «νέα πνοή» σε κάποιες από αυτές. Από τις 23/4 με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, καθώς δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα κοντρολάρεις.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας! Μία ημέρα μετά δηλαδή στις 20/4 θα τον ακολουθήσει και ο Ήλιος, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο επαγγελματικός τομέας. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώριση, όμως μαζί με τις ευκαιρίες ίσως υπάρξει και αρκετό παρασκήνιο σε θέματα που σε απασχολούν. Αυτές τις ημέρες ίσως να παρατηρήσεις πως κάποιες σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα οι οποίες είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να αποκαθίστανται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να επικεντρωθείς σε θέματα σπουδών, εξετάσεων και πιστοποιήσεων, για αυτό αν τα παραπάνω υπάρχουν στα σχέδιά σου για το προσεχές μέλλον, τώρα ξεκινά ένα πολύ ελπιδοφόρο διάστημα για αυτά. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση δείχνει πως θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, ένα επαγγελματικό ταξίδι και το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν αρκετά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει και μία είδηση από εκεί!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως ίσως αλλάξουν οι προτεραιότητες σου αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρον σου φαίνεται πως θα στραφεί περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις μία καλή οικονομική συμφωνία. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 23/4 θα πρέπει να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν είτε ανησυχία είτε εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 κάτι που θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο και θα φέρει στην «πρώτη γραμμή» συζητήσεις που αφορούν συνεργασίες, το πρακτικό κομμάτι κάποιων συμφωνιών αλλά και ευκαιρίες για τη διευθέτηση μερικών διενέξεων. Μία ημέρα μετά στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά για το επόμενο διάστημα. Από το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου (23/4) είναι πιθανόν να αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ξεκινά μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις αρκετά, καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της καθημερινότητας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 σε βοηθά να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα ώστε να μην αγχωθείς. Μία ημέρα μετά περνά κι ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, κάτι που μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα, εργασιακές σχέσεις αλλά και ένα καλό κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον σε γενικότερο πλαίσιο. Την Παρασκευή 23/4 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων και εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις έμπνευση για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους οι οποίοι είναι πηγή έμπνευσης και χαράς για εσένα. Η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έχεις αρκετές ιδέες για διάφορα πράγματα οι οποίες θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βρουν πρακτική εφαρμογή είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση που θα υπάρχει με τους άλλους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 είναι πάρα πολύ πιθανό να εντείνει κάποιες αντιπαραθέσεις ή να δημιουργήσει κάποιες νέες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικία σου, τα δικά σου πρόσωπα και τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων σε γενικότερο πλαίσιο! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του ‘Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνει πως το σπίτι θα αποτελέσει και την προτεραιότητά σου αλλά και το καταφύγιό σου. Η επαφή με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου θα βοηθήσουν πάρα πολύ τη διάθεσή σου και οι συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους δεν αποκλείεται να δώσουν τη λύση σε ζητήματα που σε απασχολούν. Στις 23/4 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Μία ημέρα μετά περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο τονίζοντας τη σημασία που θα παίζουν οι συζητήσεις και οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου για τη διάθεσή σου αλλά και για τα θέματα που σε απασχολούν. Οτιδήποτε σχετίζεται με μετακινήσεις, εκπαιδευτικά θέματα αλλά και το εμπόριο ευνοείται το επόμενο διάστημα. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση σε προτρέπει να βρεις μία νέα δημιουργική ενασχόληση!


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 14 Ιουλίου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά σου για σένα που είσαι σε σχέση, κάποια μπερδέματα και παρεξηγήσεις θα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial