Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (21/06-27/06)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (21/06-27/06)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και δείχνει ότι αυτές τις ημέρες τα οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν το σπίτι θα έχουν προτεραιότητα για εσένα. Ένα ευχάριστο νέο αυτής της εβδομάδας είναι πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23/6 και έτσι θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα σε φέρουν κοντά με οικεία σου πρόσωπα και θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ ευνοϊκά για εσένα καθώς ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου (21/6) και θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό από τη μία θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου και από την άλλη θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες είτε φιλικές είτε προσωπικές είτε κοινωνικές. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα «ξεκολλήσουν» κάποιες οικονομικές υποθέσεις και κάποια ζητήματα που αφορούν το ταμείο σου και σε είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις την αγάπη σου στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με το Θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες με προοπτικές. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 σου λέει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στις ιδέες και τις σκέψεις σου, καθώς αυτές μπορεί να αποτελέσουν «σωτήρια λύση», ιδιαίτερα για επαγγελματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με το Θερινό ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου που εγκαινιάζει επίσημα το μήνα των γενεθλίων σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων επισφραγίζει πως είναι μία ιδιαίτερα θετική και τυχερή εβδομάδα για εσένα και για τους στόχους σου. Το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να μονοπωλείς το ενδιαφέρον των άλλων. Μάλιστα φαίνεται πως και η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη κάτι που θα λειτουργήσει υπέρ σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 24/6 σου υπενθυμίζει πως χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που απαρτίζουν τις πιο σημαντικές σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και από τη νέα του θέση σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στα «ενδότερα». Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετή εσωστρέφεια για τα δικά σου δεδομένα, όμως ακριβώς αυτή η εσωστρέφεια είναι που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς συναισθήματα αλλά και να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, αρκεί να κρατάς «τα χαρτιά σου κλειστά» και να τα ανοίγεις μόνο εκεί που πρέπει. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 23/6 κάτι που θα μειώσει αισθητά τις παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μπορεί να μειώσει την ενέργειά σου και να σε κάνει να νιώσεις κόπωση, όμως αυτό θα είναι κάτι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή, στις επαφές με φίλους αλλά και σε συλλογικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως μέσω κοινωνικών υποχρεώσεων και συναντήσεων θα υπάρξει ευκαιρία να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 23/6 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και θα βελτιώσει αισθητά την επικοινωνία και ιδιαίτερα το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 μιλά για όμορφα συναισθήματα, τα οποία θα αναθερμάνουν φιλικές αλλά και αισθηματικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου 21/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ευκαιρίες σε επαγγελματικές υποθέσεις και εργασιακά ζητήματα. Αν έχεις δουλέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα πάνω σε ένα συγκεκριμένο project φαίνεται πως ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 αρχίζεις ξανά να κάνεις σχέδια για κάποια ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συναντήσεις που είχαν «μπει στον πάγο» το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου σε βοηθά να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα αλλά και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το ζώδιο των Ιχθύων σου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι γεγονός πως αυτές οι ημέρες θα είναι αισιόδοξες για εσένα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εξελίξεις σε προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, οι οποίες θα ενισχύσουν αυτή την καλή διάθεση. Στις 23/6 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και η νέα του «θέση» θα είναι καλύτερη για τη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων αλλά και αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 23/6 σε φέρνει κοντά με πρόσωπα με τα οποία υπήρχε «απόσταση».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα ξεκινήσει μία περίοδος που θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Μάλιστα το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να φέρει και μία καλή οικονομική συμφωνία. Από τα μέσα της εβδομάδας (23/6) όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς κάθε είδους ζήτημα, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να επικοινωνήσεις με τους άλλους, χωρίς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 23/6 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με αφορμή οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τις φέρει στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα για προσωπικές σχέσεις αλλά και για συνεργασίες. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 23/6 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα τα ζητήματα της καθημερινότητας και όλα αυτά που σου δημιούργησαν αρκετό άγχος το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 24/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε παιχνίδια επίδειξης ισχύος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στα θέματα της καθημερινότητας σου καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα βγεις κερδισμένος από την ενασχόληση σου με εργασιακά θέματα και εργασιακά project. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6, που θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου με τους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει μία νωχελική διάθεση, η οποία μπορεί να σε απομακρύνει έστω και προσωρινά από τις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο και οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα συμβάλουν σε αυτό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως είναι μία πολύ βοηθητική εβδομάδα ιδιαίτερα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 23/6 θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά και να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 24/6 σε προτρέπει να κάνεις μία εξόρμηση με το σύντροφό σου, μόνοι μακριά από όλα όσα σας αγχώνουν στην καθημερινότητα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 16 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  16 Μαΐου 2016.  Αλεξάνδρα Καρτά 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 14 Ιουνίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 14 Ιουνίου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial