Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (21-29/01)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (21-29/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο μέσα σε ομάδες ανθρώπων και φιλικά σου πρόσωπα, ασχολούμενος με συλλογικές δραστηριότητες. Στις 23/1 η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω και δείχνει μία καλή ημέρα για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η εβδομάδα κλείνει με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 25/1 στο ζώδιο του Υδροχόου και λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες μικρές ή μεγάλες αναταραχές σε φιλικές σου σχέσεις. Μην προσπαθείς να επιβάλεις τη γνώμη σου καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 δείχνει πως τα επαγγελματικά ζητήματα θα κάνουν έντονη την επίδραση τους στην καθημερινότητα αλλά και τη διάθεσή σου. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει επαγγελματικές υποχρεώσεις -πιθανόν και αυξημένες- όμως θα φέρει και ευκαιρίες για να δείξεις τι αξίζεις. Στις 25/1 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ζώδιο του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου κάνει επιτακτική την ανάγκη να κατεβάσεις τους τόνους -ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο- αν δεν θέλεις να χάσεις κάτι που έχεις κερδίσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία ευχάριστη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 σε βάζει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Μία βόλτα στη φύση, μία εκδρομή, ένα ταξίδι είναι πιθανά σενάρια για το επόμενο διάστημα καθώς τώρα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την υλοποίησή τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 25/1 σε τετράγωνο με Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που θεωρούσες πως είχες κλείσει. Αυτά είναι πιθανό να σου προκαλέσουν αναστάτωση, όμως αυτή θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να τα διευθετήσεις εδώ και τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 σηματοδοτεί την εβδομάδα και φέρνει εκκρεμότητες του παρελθόντος στο προσκήνιο προκειμένου να τις επιλύσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές οφειλές καθώς χρειάζεται να διευθετηθούν προτού γίνουν πιεστικές. Στις 25/1 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μπορεί να φέρει στα αυτιά σου μία πληροφορία σχετικά με ένα ζήτημα που σε απασχολούσε κάποτε, η οποία θα ενώσει τα κομμάτια του παζλ και θα σου λύσει πολλές απορίες.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι άλλοι καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τον Υδροχόο στις 21/1 δείχνει πως εκείνοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην καθημερινότητά σου. Οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς στις 25/1 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει σκαμπανεβάσματα σε αυτές. Χρειάζονται μικρά βήματα και ήπιες κινήσεις ιδιαίτερα αν θέλεις να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 δείχνοντας πως αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική σε εργασιακό επίπεδο. Επίσης είναι πιθανό να έχει αυξημένες δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για αυτό χρειάζεται πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Όσο περνούν οι ημέρες μπορεί να νιώθεις εσωτερική ένταση, αποτέλεσμα όλων αυτών που έχεις κατά νου να κάνεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 25/1 στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα σε «αναγκάσουν» να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έρχεται με ευκαιρίες για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 αλλάζει τη διάθεση σου προς το καλύτερο και αυτό θα είναι η αρχή των πάντων! Οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία σου για αυτό επεδίωξε τες. Όσο περνούν οι ημέρες μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 25/1 στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει ανατροπές στην προσωπική σου ζωή αν το προηγούμενο διάστημα δεν είχες διαχειριστεί σωστά τα δεδομένα που υπήρχαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 και δείχνει πως ξεκινά μία εβδομάδα η οποία θα είναι αρκετά εσωστρεφής για εσένα με αποτέλεσμα να αναζητήσεις την ησυχία σου μακριά από πηγές «συναισθηματικού θορύβου». Στις 25/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου ή με το σπίτι σου θα κάνουν την εμφάνισή τους. Λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα πρέπει να προσέξεις πως θα τα διαχειριστείς καθώς θα είναι εύκολο να υπάρξουν ρήξεις στη σχέση σου με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 και δείχνει πως οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες από κοινωνικές υποχρεώσεις, συναντήσεις αλλά και συζητήσεις με γνωστούς, φίλους ακόμα και γείτονες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει όχι μόνο εσένα αλλά και τους άλλους καθώς η επαφή μαζί σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και τη δική τους διάθεση. Στις 25/1 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο (Υδροχόος) μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αυτές οι εντάσεις πιθανόν έχουν ως αιτία διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα επιλέξεις για να τις εκφράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου 21/1 και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς σε οτιδήποτε ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεσαι. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα καθώς θα νιώσεις πως χρειάζεσαι επιπλέον πόρους προκειμένου να νιώσεις και πρακτικά ασφαλής. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο και να σκέφτεσαι μόνο με οικονομικούς όρους και οικονομικές απολαβές. Σε περίπτωση που το παρακάνεις και το κέρδος γίνει έμμονη ιδέα, η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 25/1 σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σου θυμίσει πως κάποιες φορές το σύμπαν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκίνα επίσημα αυτή την εβδομάδα καθώς στις 21/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και χαρίζει σε όλους μας επικοινωνιακή διάθεση και την ανάγκη να συναναστραφούμε με φίλους και ανθρώπους που μας ενώνουν κοινά γνωρίσματα. Τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος για εσένα καθώς η δημοτικότητα σου θα ανεβαίνει επικίνδυνα και αυτό θα σε βοηθήσει και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα θέματα που σε απασχολούν καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 25/1 σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δημιουργεί εκνευρισμό που δεν θα βοηθήσει καθόλου ιδιαίτερα σε οικογενειακά ζητήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/1 και σε προτρέπει να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, τα θέλω σου και τις ανάγκες που έχεις καθώς είναι πιθανόν το τελευταίο διάστημα να σε είχες παραμελήσει. Επίσης αυξάνει τις διαισθητικές ικανότητες που ούτως ή άλλως έχεις, για αυτό καλό θα είναι να ακούς την εσωτερική σου φωνή καθώς θα είναι σύμμαχος στις αποφάσεις σου. Στις 25/1 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει πληροφορίες από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες είτε θα σε εκπλήξουν είτε ενδεχομένως θα σε εκνευρίσουν.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Είναι δεδομένο ότι ελάχιστοι θα έχετε το περιθώριο να υπακούσετε σε οποιαδήποτε παρόρμηση αυτές

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial