Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (22/02-28/02)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (22/02-28/02)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με χαρμόσυνα νέα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι βοηθητική στη διεκπεραίωση αυτών που έχεις αναλάβει και δεν θα αποτελεί πλέον εμπόδιο. Τώρα είναι η ευκαιρία να προσπαθήσεις να λύσεις και κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κλείσεις ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σε γενικότερο πλαίσιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την Δευτέρα 22/2 φέρνει ανάσες σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις που αφορούν τη δουλειά. Έτσι λοιπόν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά είναι πολύ πιθανόν να βρεις λύση σε κάποια θέματα τα οποία φάνταζαν ιδιαίτερα μπερδεμένα αλλά και να συνεννοηθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ώστε να μην υπάρξουν πλέον τα ζητήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα χαλαρώνεις καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να προκύψει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο ευρύτερο είτε στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αποτελέσει την αιτία που η επικοινωνία θα αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά της και να μην σε κουράζουν οι συζητήσεις με τους γύρω σου. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτό είναι κάτι που θα δεις κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, για αυτό μετέθεσε τότε σημαντικές υποθέσεις που απαιτούν επικοινωνιακές και διπλωματικές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 μπορεί να ανοίξει ξανά ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά, όμως φαίνεται πως τώρα ανοίγει με ευνοϊκούς οιωνούς για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεμπερδεύεται το κουβάρι από κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά το προηγούμενο διάστημα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τον οικονομικό τομέα αφού έχεις προβεί στις απαραίτητες διευθετήσεις διαφόρων εκκρεμοτήτων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δημιουργεί ευκαιρίες επέκτασης και επίτευξης των στόχων σου. Η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα θα φέρει το κίνητρο για κάποιους από τους στόχους σου.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνυπάρξεις με πρόσωπα που οι συζητήσεις μαζί τους στο προηγούμενο διάστημα αποτελούσαν «άθλο»! Εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα -που θα γίνει περισσότερο εμφανές κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας- για να διευθετήσεις και ορισμένα επαγγελματικά θέματα. Η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει με μία «λύση εξ ουρανού», σε ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 κάτι που δημιουργεί την πεποίθηση πως η επικοινωνία θα βελτιωθεί αισθητά. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να επικεντρωθείς στα ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα να σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2 τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα θετικά τους σημεία αλλά και κάποιες «αδυναμίες» που ενδεχομένως να έχουν και σε βάζει στη διαδικασία να τις βελτιώσεις! Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι άνθρωποι γύρω σου αποτελούν «δώρο» για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με καλά αστρολογικά νέα καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2 και διευκολύνει γενικά την επικοινωνία και ειδικά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Τώρα είναι μία καλή περίοδος προκειμένου να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ειδύλλια του παρελθόντος, αλλά και πρόσωπα τα οποία επέστρεψαν στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα. Το Σάββατο 27/2 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων η οποία θα είναι βοηθητική στο να κλείσεις υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούσαν και σχετίζονται είτε με την καθημερινότητα είτε με εργασιακά ζητήματα και σου είχαν δημιουργήσει άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες το προηγούμενο διάστημα σε είχαν δυσκολέψει. Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και ο Ερμής ο οποίος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Αυτό δείχνει πως δεν θα υπάρχουν πλέον οι επικοινωνιακές δυσκολίες και τα εμπόδια του παρελθόντος σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ευχάριστο και ρομαντικό καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 27/2, τονίζει υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και δημιουργεί όμορφα και γλυκά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον δεν θα έχει το βαθμό δυσκολίας που είχε το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στις 22/2. Η θετική του επίδραση σε συζητήσεις και συνεννοήσεις θα αρχίσει να φαίνεται κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αλλάξει αισθητά. Στις 27/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να διευθετήσεις επαγγελματικά θέματα καθώς και οικογενειακές υποθέσεις και με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σου τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να δημιούργησαν αρκετά μπερδέματα το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα θα είναι πιο εύκολο να κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία, χωρίς τα ψιλά γράμματα και τα ερωτηματικά που αποτελούσαν εμπόδιο για εσένα, καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία της 22/2 είναι γεγονός! Ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε αυτόν. Στην εκπνοή της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (27/2) η οποία φαίνεται πως μπορεί να φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα ή σε ένα θέμα που σχετίζεται με συγγενικά σου πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα έρχεται με δώρα για εσένα καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 22/2 σημαίνει λιγότερες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, από αυτές που είχες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα παρατηρήσεις και εσύ ο ίδιος πως θα σου είναι πιο εύκολο να συναναστραφείς με ορισμένα πρόσωπα χωρίς να σε εκνευρίζουν οι ιδέες και οι απόψεις τους. Από την άλλη θέματα τα οποία είχαν αποτελέσει αιτία για να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους θα αρχίσουν να διευθετούνται. Το Σάββατο 27/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες του παρελθόντος και συναισθήματα τα οποία αγνοούσες.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να συνειδητοποιήσεις τι κρύβεται πίσω από τη στάση ορισμένων ανθρώπων που φαίνεται πως σε είχε μπερδέψει το προηγούμενο διάστημα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22/2 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα αλλά και να καταλάβεις το λόγο ύπαρξης συμπεριφορών που μπορεί ναι σου είχαν δημιουργήσει ερωτηματικά. Το Σάββατο 27/2 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων, η οποία θα ενισχύσει τα θετικά σου συναισθήματα, καθώς φαίνεται πως θα φέρει κάποιο νέο που θα σε γεμίσει αισιοδοξία.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 2 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/1)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Δευτέρα σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial