Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (23/03-29/03)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (23/03-29/03)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα κρατήσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 24/3. Αυτή η νέα Σελήνη σε προτρέπει να αναλογιστείς τις ενέργειες και τις αποφάσεις που έχεις πάρει ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν νιώθεις πως υπάρχουν πράγματα στα οποία θα μπορούσες να έχεις κινηθεί αλλιώς τώρα είναι η ευκαιρία να τα ξαναδείς. Αυτό θα σε βοηθήσει και να αναλογιστείς το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί καθώς αυτό θα είναι λυτρωτικό για τη συνείδηση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κοιτάξεις πίσω σε γεγονότα και καταστάσεις προκειμένου να αποτιμήσεις την πορεία τους ως τώρα. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα συναισθήματα και εσύ καλείσαι να διαχωρίσεις αυτά που έχουν σημασία στην παρούσα φάση. Από τα μέσα της εβδομάδας η διάθεση σου θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω της καθώς στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως ένα αισθηματικό ζήτημα, μία νέα γνωριμία ή ακόμα και μία νέα σχέση θα σε γεμίσει με όμορφα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ή νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού μπορεί να φέρει ξανά κοντά σου ένα πρόσωπο που βρισκόταν στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Επίσης δεν αποκλείεται να ακούσεις μία «συγνώμη» από κάποιο φίλο σου ή να χρειαστεί να πεις εσύ μία συγνώμη σε κάποιο φίλο σου, καθώς είναι αναγκαία για να λύσετε παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα αν νιώθεις πως αυτές οι ανάγκες έχουν άμεση σχέση με την κούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 το δείχνει με κάθε τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να αναπολήσεις μία επαγγελματική πρόταση ή μία δουλειά που ήσουν κατά το παρελθόν και δεν αποκλείεται αυτό να σε οδηγήσει σε αποφάσεις. Καλό θα ήταν να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις αυτή την περίοδο και να αφήσεις τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα να κυλήσουν ομαλά. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας τα προσωπικά σου ζητήματα θα έρθουν σε προτεραιότητα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 27/3, δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψει ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή βρίσκεται μακριά από εσένα αυτή τη στιγμή και αυτό το τηλεφώνημα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 στο ζώδιο του Κριού δείχνει αναβολές σε σχέδια που σχετίζονται με μετακινήσεις εν μέσω της γενικότερης κατάστασης. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οτιδήποτε και να θέλεις τώρα θα έχεις την ευκαιρία να το υλοποιήσεις αργότερα και μάλιστα με πολύ καλύτερους οιωνούς. Στις 27/3 το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχεις αρκετό χρόνο για να μείνεις με τον εαυτό σου και να σκεφτείς και αυτό θα σε οδηγήσει να ανασύρεις μνήμες από γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 24/3 στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτό μπορεί να είναι ευχάριστο όμως θα υπάρξουν και κάποιες αναμνήσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν γλυκόπικρα συναισθήματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα καθώς η αναδρομή στο παρελθόν μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε πληροφορίες που θα σου μεταφέρουν οι «αγαπημένοι σου άλλοι» και είναι πολύ πιθανόν με βάση τη δική τους γνώμη να σχηματίσεις και εσύ τη δική σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως μπορεί να εμφανιστούν ζητήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία σχηματίζουν ένα φαύλο κύκλο. Τώρα είναι η ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με τους άλλους, ώστε να μη γίνουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως υπάρχουν ένα σωρό δουλειές σε εκκρεμότητα και τέτοιου είδους σκέψεις θα σου δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτές που υπάρχει τρόπος να διευθετήσεις και μη γεμίζεις το μυαλό σου με σκέψεις για δουλειές, τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή όσο και να το θέλεις. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις για εργασιακά ζητήματα τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα για καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα «αίσθημα» του παρόντος αλλά είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι και ένα «αίσθημα» του παρελθόντος! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνει πως παρά τα σκαμπανεβάσματα που μπορεί να υπάρξουν στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα στο τέλος θα υπερισχύσει η καλή σου διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται για αυτό, είναι να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες και πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους ανησυχίες που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις, να τον καθαρίσεις και να τον ανανεώσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους οι οποίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αν θέλεις να βγεις αλώβητος από τέτοιου είδους συζητήσεις απόφυγε την αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 δείχνοντας πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους, παρά ζητήματα που σχετίζονται με δικές σου επιλογές. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου να χρειαστεί την υποστήριξή σου και οι συμβουλές σου προς εκείνο θα είναι καθοριστικές. Υπό την επήρεια της νέας Σελήνης δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξαν παρεξηγήσεις και είχατε απομακρυνθεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 24/3 είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ενέργειες που έχεις κάνει είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα, κατά το παρελθόν. Αυτές οι σκέψεις με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν άλλες σκέψεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν εσύ είχες ενεργήσει κάπως αλλιώς. Όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχολογική κούραση για αυτό καλό θα ήταν να επικεντρωθείς περισσότερο στο παρόν αφήνοντας το παρελθόν εκεί όπου ανήκει.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Φρόντισε να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial