Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (23/11 – 29/11)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (23/11 – 29/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ακούσεις τα συναισθήματά σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου και να μην αφήσεις το πείσμα να αναλάβει τα ηνία σε υποθέσεις προσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις ενδόμυχες σκέψεις, ανησυχίες αλλά και έντονα συναισθήματα. Ο Ερμής κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα σχηματίζει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτές οι όψεις είναι πολύ βοηθητικές για να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έχουν έρθει στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται και με οικονομικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. Στις 24/11 σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό το τρίγωνο μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον ή που έχεις καιρό να δεις. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις θα έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να ενδυναμώσεις και κάποιες κοινωνικές σχέσεις, οι οποίες είχαν «ξεθωριάσει» στο τελευταίο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν δημιουργήσει παρανοήσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σχηματίζει μία σειρά όψεων από το ζώδιο του Σκορπιού που βρίσκεται, κρατώντας τα ηνία στο κλίμα που θα επικρατήσει. Στις 24/11 θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι το οποίο δείχνει πως θα έχεις ευφάνταστες ιδέες, που θα σου προσφέρουν λύσεις και θα διευθετήσουν επαγγελματικά ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτές οι όψεις είναι πιθανόν να φέρουν από μία επιχειρηματική ιδέα -την οποία αν υλοποιήσεις εν ευθέτω χρόνω- θα αυξήσει τα έσοδα σου, μέχρι και τρόπους διευθετήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Κράτησε όλες τις σκέψεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα που θα έχεις έμπνευση και θα αποδειχθούν κομβικές για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν θα βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφοντας την προσοχή σου στο «αντικείμενο του πόθου σου» ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση σε αυτόν που έχεις δίπλα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις αρχές της εβδομάδας είναι πολύ βοηθητικό για να αποκτήσεις ουσιαστική συναισθηματική επαφή με αυτόν που σε ενδιαφέρει. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει και μία έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία θα είναι εξίσου βοηθητική. Το Σαββατοκύριακο τα εξάγωνα που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με την πολυαστρία που υπάρχει στον Αιγόκερω δηλαδή τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο θα φέρει επικοινωνία με συνεργάτες και οικεία σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια θετικά νέα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου τη σκέψη σου αυτή την εβδομάδα θα μονοπωλήσει ο επαγγελματικός τομέας καθώς φαίνεται πως το μυαλό σου βρίσκεται σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά στο παρόν αλλά και την εξέλιξή τους στο μέλλον. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα ενισχύσει τη φαντασία σου αλλά και τη διαίσθησή σου. Αφουγκράσου τι σου λέει η καρδιά σου και μην αφήνεις ανήσυχες σκέψεις να καταλαμβάνουν χώρο στο μυαλό σου και να επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζει τις θετικές όψεις σχηματίζοντας διαδοχικά εξάγωνα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερου δηλαδή με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο. Αυτά τα εξάγωνα θα βοηθήσουν ιδιαίτερα από τη διευθέτηση ζητημάτων της καθημερινότητας μέχρι και κάποιες εργασιακές υποθέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή αλλά και για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 24/11, το οποίο θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει την εξομάλυνση σχέσεων που ήδη υπάρχουν, αλλά μπορεί να δημιουργήσει και ένα πολύ καλό κλίμα για να έρθεις κοντά με ένα νέο πρόσωπο. Ο Ερμής συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην εβδομάδα καθώς το Σαββατοκύριακο θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερου (Πλούτωνας, Δίας και Κρόνος) και δεν αποκλείεται να φέρουν και ευχάριστα νέα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στις αστρολογικές όψεις, δημιουργώντας ευνοϊκές συγκυρίες σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και κάποιες δουλειές οι οποίες αφορούν το σπίτι. Στις 24/11 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου και η διάθεσή σου με τη σειρά της θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει ενεργό ρόλο στο καλό κλίμα που θα υπάρχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζοντας τις θετικές όψεις που σχηματίζει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν έχεις αφήσει οικονομικές υποθέσεις προς διαπραγμάτευση και διευθέτηση καλό θα είναι να το κάνεις άμεσα καθώς φαίνεται πως μπορείς να τις φέρεις «στα μέτρα σου».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες και για αυτό θα αναλάβεις δράση προκειμένου να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα, καθώς σχηματίζει μία σειρά οψέων που είναι όλες βοηθητικές! Η πρώτη όψη είναι αυτή με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 24/11 και μπορεί να φέρει μία θετική εξέλιξη σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Οι θετικές όψεις συνεχίζονται με τα διαδοχικά εξάγωνα που θα πραγματοποιήσει με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, οι οποίες θα φέρουν επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και θα ενισχύσουν τη σχέση μαζί τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε προσωπικά σου ζητήματα και να μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα επόμενα σου πλάνα. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως αυτό το διάστημα κρύβει παρασκήνιο για εσένα. Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο παρόν, όμως δεν είναι σίγουρο πως μαζί θα φέρει και τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσεις τον τρόπο που θα κινηθείς σε αυτά. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάτι που θα βοηθήσει στη διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Τώρα είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να ακολουθήσεις ένα πιο συνετό πλάνο και να αποφύγεις περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να αποκτήσεις ξανά ουσιαστική επαφή μαζί τους, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις να τους δεις πολύ καιρό. Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αστρολογικά δρώμενα καθώς σχηματίζει μία σειρά θετικών όψεων. Στις 24/11 θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, το οποίο θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα το οποίο μπορεί να ενώσει συναισθηματικά δύο ανθρώπους! Οι θετικές όψεις συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο με τα διαδοχικά εξάγωνα που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου. Αυτά θα σε βοηθήσουν να βρεις λύση και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που αφορούν φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα πάρεις το ρόλο του «συμβούλου» και αυτός ο ρόλος θα σου πηγαίνει πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είσαι αρκετά εσωστρεφής κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό καθώς θα σε κάνει να επικεντρωθείς στους ανθρώπους που είναι ή θεωρείς οικογένειά σου, αλλά και στο αγαπημένο σου σπίτι! Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 24/11 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου που ζεις, καθώς θα σε βάλει στο πνεύμα των ημερών! Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συνεχίζοντας τις θετικές του όψεις θα σχηματίσει διαδοχικά εξάγωνα με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή από το Σκορπιό να πρωταγωνιστεί στα αστρολογικά δρώμενα θα έχεις ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να επικοινωνήσεις μαζί τους, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, τα νέα σου και τις απόψεις σου είναι πολύ σημαντικοί για εσένα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 24/11 μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Τώρα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να πάρεις κάποια δείγματα. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα συναντηθεί διαδοχικά μέσω μιας όψης εξαγώνου με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις και αρκετές πληροφορίες!


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/9)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για τον μήνα Ιούλιο

Όσα μας επιφυλάσσει ο μήνας Ιούλιος! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial