Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24/05-30/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24/05-30/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι καθοριστική για το επόμενο διάστημα και η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να αφορούν εκπαιδευτικά θέματα ή σπουδές, όπως επίσης να χρειαστούν διευθετήσεις όσον αφορά τα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στην επικοινωνία καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/5 και είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις ή κάποιες παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 είναι το βασικό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα δρώμενα. Δεν αποκλείεται να προβληματιστείς αρκετά αυτές τις ημέρες με αφορμή συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «παρακινδυνευμένες», ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες. Στο τέλος εβδομάδας (30/5) ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να διευθετηθούν καλύτερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση σε προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα σου (Διδύμων – Τοξότη) δείχνει πως κάποιες από τις σχέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου ενδεχομένως να αλλάξουν και κάποιες άλλες να σου δείξουν πως έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Προσπάθησε να πάρεις τις αποφάσεις σου με «καθαρό μυαλό» και μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να σε παρασύρουν σε αντίστοιχες αποφάσεις. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου κάτι που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο σε σχέσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία φορτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου. Αυτές τις ημέρες λόγω του ότι θα έχεις την τάση να κουράζεσαι εύκολα, προσπάθησε να απομακρυνθείς από οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει και σε πιέζει. Αφιέρωσε χρόνο στην ξεκούραση σου και άκουσε τις ανάγκες του οργανισμού σου, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται λόγω του εξαντλητικού σου προγράμματος. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και θα δημιουργήσει την τάση για συναισθηματικά «πισωγυρίσματα».

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σε ωθήσουν να επικεντρωθείς σε κάποιες φιλικές ή αισθηματικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως αρκετές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα περάσουν από «κόσκινο». Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως δεν υπάρχουν πλέον κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές απόψεις με πρόσωπα που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο στενό σου περίγυρο και αυτό θα σε ωθήσει σε αποφάσεις. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα παρανοήσεων μεταξύ φίλων ή μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που είσαι μέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες, όμως καλό θα ήταν να κερδίσεις χρόνο πριν πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς αυτό που υπάρχει τώρα. Οι τελεσίδικες αποφάσεις και κινήσεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφευχθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, που δεν προάγει τη σταθερότητα. Στις 30/5 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που ενισχύει την αποφυγή νέων ξεκινημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την επικοινωνία καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5 ενδεχομένως να δημιουργήσει αναστάτωση. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει από την Κυριακή 30/5, για αυτό θα πρέπει να αποφύγεις τα «πολλά λόγια που φαίνεται πως θα είναι φτώχεια» για αυτές τις ημέρες, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος παρανοήσεων αλλά και παρεξηγήσεων με τους γύρω σου. Ακόμα καλό θα ήταν να ελέγξεις τα πρακτικά ζητήματα σε περίπτωση που έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι όπως επίσης και τις λεπτομέρειες των ραντεβού αλλά και των μετακινήσεων σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα συναισθήματα τα οποία ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/5 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα έρθουν στο προσκήνιο. Αυτά δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου, όμως καλό θα είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για ζητήματα που για εσένα είναι σημαντικά. Η έκλειψη θα δημιουργήσει μία «ρευστή» κατάσταση ιδιαίτερα στον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων που θα ξεκινήσει από τις 30/5, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτές τις ημέρες οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σε δεσμεύσει μακροπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου μία κομβική εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη έκλειψη Σελήνης για το 2021 στον άξονα σου (Δίδυμων-Τοξότη) αλλά θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων (30/5). Οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο και με αυτή την έκλειψη είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο κύκλος κάποιων σχέσεων ενδεχομένως να κλείνει όμως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να αφήσεις χώρο για μία νέα αρχή. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να μην πάρεις κάποια τελεσίδικη απόφαση, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες που υπάρχουν δεν προάγουν τη σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κινητικότητα στα εργασιακά ζητήματα και οι ημέρες στη δουλειά φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Δίδυμων-Τοξότη στις 26/5 δείχνει πως θα πρέπει να προσέξεις αυτά που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου, καθώς είναι αυτά που μπορεί να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τις αντοχές του οργανισμού σου. Οι σκέψεις χρειάζονται προσοχή μιας και μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και αυτό με τη σειρά σου να επηρεάσει αρνητικά τα πάντα. Αφουγκράσου τι θέλει να σου πει οργανισμός σου και κέρδισε πολύτιμο χρόνο για την ξεκούραση σου. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που μπορεί να αλλάξει -έστω και προσωρινά- τα δεδομένα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός αισθηματικό ειδυλλίου ή μιας γνωριμίας που έχεις κάνει πρόσφατα. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και αυτά να επηρεάσουν την επικοινωνία σου αλλά και τις επαφές σου με τους άλλους. Αν νιώθεις πως έχεις κάποια παράπονα από αγαπημένα σου πρόσωπα μη διστάσεις να τα συζητήσεις μαζί τους, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και θα αυξήσει τις πιθανότητες αναθέρμανσης σχέσεων του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή η έκλειψη δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή κάποιες αλλαγές που αφορούν τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και αυτές είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βγάλουν λίγο από το πρόγραμμά σου. Αυτό θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους ζητήματα και μάλιστα με επιτυχία. Στις 30/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως για το επόμενο διάστημα δεν χρειάζεται ούτε βιασύνη αλλά ούτε και βιαστικά συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Μια όμορφη και σχετικά ανάλαφρη μέρα ξημερώνει για εσένα, και μπορείς τώρα να ξεκουραστείς

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (7/9)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial