Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (26/04-02/05)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (26/04-02/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού είναι πιθανό να φέρει εκπλήξεις σε οικονομικές συμφωνίες, έσοδα αλλά και έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός! Είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το ταμείο σου και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο το καλύτερο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού στον Ταύρο η οποία δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ανατρεπτική, σε θέματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανόν να δείξει πως κάποια πρόσωπα στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην κάνεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Να θυμάσαι πως όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατήσεις απέναντι σε ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βγεις «αλώβητος» από την επικοινωνία μεταξύ σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ή δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα είναι δύσκολο να πάρουν αναβολή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρίσκονται σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να μην αφήσεις δουλειές για τελευταία στιγμή, καθώς αυτό θα είναι υπονομευτικό και για τη διευθέτηση τους αλλά και για τη διάθεσή σου. Στις 30/4 η συνοδός Ηλίου/Ουρανού μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην κινηθείς παρασκηνιακά σε θέματα που σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά φιλικές σχέσεις αλλά και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει πίεση το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα χρειαστεί να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και φιλικές υποθέσεις, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν παράπονα από ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να βαρύνει την ατμόσφαιρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά νέα που σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες επιθυμίες σου, οι οποίες φαίνεται πως θα συναντήσουν εμπόδια από κάποιες υποχρεώσεις σου! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρεθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω» και θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο. Ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα γίνεται να πάρουν αναβολή και δείχνουν πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία -με αφορμή κάποιες συζητήσεις- να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν και κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου στο προσκήνιο και ανοίγει συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα. Απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις έντονες αντιδράσεις -που θα είναι πολύ πιθανές για αυτές τις ημέρες- αν θέλεις να υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εσωτερική ανησυχία και φαίνεται πως αυτά σχετίζονται με κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου, καθώς αυτό είναι μία καλή αρχή για να περιορίσεις την ανησυχία σου. Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα σου, καθώς μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 το δείχνει με κάθε τρόπο. Ίσως νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο φιλικά απέναντί σου ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τις κινήσεις σου. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που θεωρείς πως είναι τοξικοί και επίλεξε με προσοχή αυτούς που θα έρθεις κοντά. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η καθημερινότητα και κάποιες δουλειές που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν ούτε αυτή την εβδομάδα, μάλιστα φαίνεται πως ίσως χρειαστεί να αυξήσεις στην ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου και ίσως να χρειαστούν κάποιες αναπροσαρμογές. Είναι πιθανόν να υπάρξουν περισσότερες εργασιακές ευθύνες ή περισσότερες υποχρεώσεις και εσύ θα κληθείς να αποδείξεις πως «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται»! Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που δείχνει πως όλη αυτή την εβδομάδα θα χρειαστείς «ευελιξία» προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα (27/4) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Βέβαια την ίδια στιγμή φαίνεται πως ίσως υπάρχει μία ανησυχία, ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να την υποστηρίξουν ή να την ενισχύσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια για μία αισθηματική υπόθεση, μιας και αυτά τα σενάρια ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα χωρίς λόγο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η συνοδός Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που μιλά για μία ευχάριστη (ανα)τροπή σε μία αισθηματική υπόθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα σου τραβήξουν την προσοχή ζητήματα τα οποία αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι αυτά που θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να μην είναι ότι πιο εύκολο μέχρι να ξεκινήσουν, όμως θα βοηθήσουν σημαντικά στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση σε μία οικογενειακή υπόθεση!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα καθορίσει το κλίμα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή να υπάρχουν ήδη κάποια ζητήματα τα οποία θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων που καλό θα είναι να μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού η οποία μπορεί να φέρει μία ξαφνική αλλαγή στη σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα ζώδια!

Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η Πανσέληνος: ΚΡΙΟΣ Αλλαγές προς το καλύτερο έρχονται σε σχέσεις, γάμους, αλλά και συνεργασίες.

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 12 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  12 Μαΐου 2016.  Αλεξάνδρα Καρτά 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (3/11)

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 3/11. ΚΡΙΟΣ Έχεις μπροστά σου μία μοναδική ευκαιρία να λύσεις ένα σημαντικό επαγγελματικό πρόβλημα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial