Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/07-02/08)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27/07-02/08)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα λάβει χώρα μία όψη η οποία έχει πραγματοποιηθεί ξανά στις αρχές Ιουλίου, το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται τον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή τη φορά ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία οπότε δείχνει πως κάποια δύσκολα ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει στις αρχές Ιουλίου είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες του θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τα διευθετήσεις. Αυτά τα ζητήματα είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με το σπίτι σου ή με ένα οικείο σου πρόσωπο. Προσπάθησε να μην τα διαχειριστείς παρορμητικά και ούτε με νευρικότητα καθώς αυτό είναι το μυστικό για να τα φέρεις εις πέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις αφήσει με ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να είχες υποσχεθεί κάτι το οποίο τελικά δεν μπόρεσες να τηρήσεις ή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των προσώπων που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σε φέρνει πίσω σε υποθέσεις που σε απασχόλησαν στις αρχές του Ιουλίου. Αυτές είναι πιθανό να σχετίζονται με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και εσύ καλείσαι να τις διευθετήσεις τώρα που θα σου δοθεί η ευκαιρία. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο όμως προσπάθησε να μην έρθεις σε σύγκρουση αλλά να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες για να τα καταφέρεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος σχετίζεται με το ταμείο σου ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει τον προηγούμενο μήνα. Αυτά είναι πιθανό να σχετίζονται είτε με φίλους σου είτε με ένα οικονομικό ζήτημα είτε και με το συσχετισμό αυτών των δύο. Πρόσεξε τον τρόπο που θα επιλέξεις για να τα διευθετήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις λόγω επικοινωνιακών παρανοήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγίσεις σε ήπιο τόνο οποιοδήποτε προσωπικό και επαγγελματικό ζήτημα σε αφορά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε «επικοινωνιακά παραστρατήματα». Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει ξανά ένα τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και αυτή η όψη δεν προάγει την ηρεμία. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είναι αυτά που θα δώσουν αφορμή για να εκνευριστείς, να λογομαχήσεις και να δημιουργηθούν ρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Τώρα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει στα μέσα περίπου του Ιουλίου, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να το διευθετήσεις ώστε να σταματήσεις να το σκέφτεσαι.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να κάνεις σχέδια για αυτό το μήνα ο οποίος προμηνύεται γεμάτος ευκαιρίες για αποδράσεις. Βέβαια αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη στον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια σε σχέδια που αφορούν μία εκδρομή ή μία μετακίνηση. Φτιάξε ένα plan b για κάθε σενάριο που κάνεις, καθώς θα είναι σωτήριο σε κάποιες περιπτώσεις. Οι συζητήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις αυτή την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα θέματα που επιλέγεις να ανοίξεις προς συζήτηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα που αφορά φιλικά σου πρόσωπα. Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό, που φέρνει ξανά στο προσκήνιο κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων ή κάποια ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί σε ομάδες ανθρώπων. Εσύ φαίνεται πως θα κληθείς να αναλάβεις το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να υπάρξει ένα καλό κλίμα. Αν δουλεύεις μαζί με μία ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες οι οποίες τελικά θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις, αν δεν προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις από την αρχή. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου για αυτή την εβδομάδα είναι πως οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν είτε να κατευνάσουν είτε να φουντώσουν μία παρεξήγηση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη δουλειά σου καθώς στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα προς επίλυση. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως κάποιοι συνάδελφοί σου ή κάποια πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι εριστικά ενδεχομένως και επικριτικά απέναντί σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε εντάσεις και χρησιμοποίησε το διάλογο και τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να βγεις αλώβητος από εντάσεις. Εκτός από τη δουλειά δείξε ενδιαφέρον και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς και εκεί πιθανόν να χρειαστεί η συμβολή σου, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα ταξίδι που θέλει να κάνει ή να σκέφτεται ένα πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται γεωγραφικά μακριά σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν επικοινωνιακά εμπόδια, ιδιαίτερα κατά την υλοποίηση μετακινήσεων ή ταξιδιών ή κατά την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και βεβαιώσου για τις λεπτομέρειες  πραγμάτων που θέλεις να κάνεις πριν ξεκινήσεις την υλοποίησή τους. Κάποια ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει αρκετά κατά τις αρχές Ιουλίου είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται αυτές οι σκέψεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό στην καθημερινότητά σου. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό φέρνει επικοινωνιακές δυσκολίες, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα με αφορμή παράπονα του παρελθόντος. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από ζητήματα που πλέον είναι «περσινά, ξινά σταφύλια»! Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, καθώς τα επικοινωνιακά εμπόδια φαίνεται πως θα λιγοστέψουν αισθητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό επαναφέρει οικογενειακά ζητήματα καθώς και κάποια θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν ξανά κάποιες διαφωνίες είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είτε με συνεργάτες σου, οι οποίες σε είχαν απασχολήσει ξανά στα μέσα Ιουλίου. Τώρα που επανέρχονται στο προσκήνιο θα πρέπει να τις διευθετήσεις καθώς αν τις αφήσεις σε εκκρεμότητα θα είναι πιο δύσκολο να τις διευθετήσεις στο μέλλον. Η επικοινωνία είναι πιθανό να παρουσιάσει κάποια εμπόδια αυτές τις ημέρες, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα έχεις είτε για επαγγελματικά είτε για οικογενειακά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, καθώς φαίνεται πως αυτή είναι που θα σε απασχολήσει. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού σου λέει να είσαι προσεκτικός κατά τις εργασιακές υποχρεώσεις, την επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και τις μετακινήσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις στα παραπάνω. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε αλλαγή με ψυχραιμία! Καλό θα ήταν να μην αφήσεις σημαντικές υποχρεώσεις την τελευταία στιγμή, ώστε να έχεις χρόνο για τυχόν αλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο και του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό και σου λέει πως η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι επαφές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου χρειάζονται προσοχή. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις ή ακόμα και καθυστερήσεις ή αναβολές κάποιων ραντεβού που υπήρχαν στο πρόγραμμα. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε διευθετήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην βγεις ζημιωμένος. Ένα ζήτημα που πιθανόν σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα και σε έχει απασχολήσει στα μέσα Ιουλίου φαίνεται πως ξαναέρχεται στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως θα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις δια παντός.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/7)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial