Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27-2/01)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27-2/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ψευδαισθήσεις καθώς στις 27/1 η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στη 16η μοίρα των Ιχθύων και οι δύο μαζί κάνουν τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Άρη που βρίσκεται στη 16η μοίρα του Τοξότη. Ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση ή ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά την διευθέτηση τους, καθώς μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται και να οδηγηθείς σε λάθος ενέργειες. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρουν ένα καλό νέο σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δύσκολη όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που συναντιούνται στο ζώδιο των Ιχθύων και σχηματίζουν και οι δύο τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική σύγχυση, ιδιαίτερα αν αυτό το διάστημα έχεις ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας σε προσωπικό επίπεδο με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Την Κυριακή 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα τα δεδομένα που έχεις, για αυτό προτίμησε το Σαββατοκύριακο ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων οι οποίοι σχηματίζουν ταυτόχρονα τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό είναι αποτρεπτικό για σημαντικές κινήσεις ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς τα λάθη, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις καραδοκούν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Ιχθύς με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να «ταξινομήσεις» και να διαχειριστείς με λογική τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα πού θα λάβεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία δημιουργεί εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Το τετράγωνο που σχηματίζουν οι δυο τους με τον Άρη από τον Τοξότη κάνει ακόμα πιο περίεργα τα πράγματα καθώς σε ωθεί να αναλάβεις δράση προς τη λάθος κατεύθυνση. Πρόσεξε ιδιαίτερα παρελθοντικά ζητήματα καθώς σε αυτά θα είσαι πιο επιρρεπής για λάθος αποφάσεις. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα νοιαστούν πραγματικά για τα θέματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο τους με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη δείχνοντας πως έρχεται με περίεργες διαθέσεις! Είναι πιθανόν να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή ή ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να κινηθείς με το σωστό τρόπο. Απόφυγε σημαντικές κινήσεις και δηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα είναι αποτέλεσμα ευσεβών πόθων και όχι πραγματικών δεδομένων. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλύτερο καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στις 2/2 θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει κάποιες από τις καταστάσεις που σε απασχολούν, ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο τους με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη που υποδηλώνει πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ζητήματα που σχετίζονται με συνεργάτες σου. Οι κινήσεις σου όσον αφορά μία συνεργασία που ήδη έχεις ή ένα προσωπικό σου ζήτημα μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για αυτό θα πρέπει να φιλτράρεις με τη λογική -που ούτως ή άλλως είναι τετράγωνη σε εσένα- οτιδήποτε έχεις σκοπό να κάνεις. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρουν εποικοδομητικές συζητήσεις με το σύντροφό σου ή με ένα στενό αγαπημένο σου συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα οι οποίοι σχηματίζουν τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτό δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθούν εμπλοκές σε ζητήματα καθημερινότητας εξαιτίας λάθος πληροφοριών, οι οποίες θα έρθουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με ένα πρόσωπο που επιθυμείς, καθώς αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με δημιουργία και χαρά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να «κυνηγήσεις» μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ή να ξεκινήσεις εδώ και τώρα ένα νέο χόμπι. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Τοξότη στις 27/1 μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε μία νέα γνωριμία για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τα συναισθήματα ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα καθώς θα είναι εύκολο να αντιδράσεις με το παραμικρό σε κάτι που δεν έχει μεγάλη σημασία και να μείνεις άπραγος σε ένα ζήτημα με το οποίο θα έπρεπε να ασχοληθείς. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να επικεντρωθείς σε λάθος πράγματα και καταστάσεις, αφήνοντας τα σημαντικά σε δεύτερη μοίρα. Όσο περνούν οι ημέρες τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα και στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανό να νιώσεις πως η εβδομάδα έχει ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια για εσένα ή είναι πιθανό να νιώθεις πως βρίσκεσαι στο στόχαστρο συζητήσεων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Άρη που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει πως η διαίσθησή σου είναι πιθανόν να είναι σωστή. Αν θέλεις να αποφύγεις συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου προσπάθησε να κρατήσεις σε απόσταση ανθρώπους που νιώθεις διαισθητικά πως κάτι δεν πάει καλά. Όσο περνούν οι ημέρες η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ καλό για εσένα. Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου στις 2/2, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει τις συγκυρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη συνόδου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, που δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθουν στα αυτιά σου πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόσεξε ιδιαίτερα πληροφορίες από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα είτε για ένα πρόσωπο είτε για μία κατάσταση. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα ξεδιαλύνουν μία κατάσταση που σε απασχολεί και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτή.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οποιοδήποτε τομέα έχεις σκοπό να κάνεις κινήσεις -είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό- καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Άρη από τον Τοξότη στις 27/1 δεν θα βοηθήσουν τις κινήσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από μεγάλες υποσχέσεις τελικά να κατευθυνθείς στις λάθος. Όσο περνούν οι μέρες εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να καταλάβεις πραγματικά τι συμβαίνει σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Στις 2/2 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνει πως η συζήτηση με ένα φίλο σου θα είναι πολύ βοηθητική για κάτι που θέλεις να κάνεις.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για Παρασκευή 22 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 22 Απριλίου 2016 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/4)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των

ΖΩΔΙΑ: Ποιοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα 15/3 – Αναλυτικά από την Αλεξάνδρα Καρτά

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 15/3/2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial