Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (28/09 – 04/10)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (28/09 – 04/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου άλλη μία εβδομάδα κατά την οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και αντιδράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν στη δουλειά σου. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) φέρνει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Αυτή η Πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία –μιας και θα τα αναμοχλεύσει- να τα διευθετήσεις οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις ακόμα κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να σε ταλαιπωρήσουν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα βρίσκεις την καλή σου διάθεση και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι επαφές με συγκεκριμένα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 2/10 μπορεί να φέρει κάποια απωθημένα στο προσκήνιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου μία ημέρα μετά στις 3/10, δείχνει πως ξεκινάει για εσένα ένα πολύ καλό διάστημα, κατά το οποίο θα επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε αυτό θα συμβάλουν και κάποιες νέες γνωριμίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις θέματα τα οποία θεωρητικά έχουν κλείσει, όμως μέσα σου δεν έχουν τακτοποιηθεί. Βρίσκεσαι προ των πυλών για μία καλή εκκαθάριση ιδιαίτερα για πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περίγυρο. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις ενέργειες που κάνεις για θέματα του παρελθόντος. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να φέρει παράπονα από φίλους σου ή ακόμα και από το σύντροφο σου στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που αφορούν τους συνεργάτες σου παρά θέματα που αφορούν εσένα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι σε ισχύ και σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε επικοινωνιακά εμπόδια και σε ανθρώπους οι οποίοι φαίνεται πως μπορούν να σου δημιουργήσουν εμπόδια στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να σε οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκες κάποια επαγγελματικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα και με την καθημερινότητα τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σου. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ και αυτό δείχνει πως η κούραση λόγω των αυξημένων καθημερινών απαιτήσεων είναι πιθανό σενάριο των ημερών. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να φέρει ξανά στο μυαλό σου κάποια σχέδια που σχετίζονται με ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ακόμα και με ένα πρόγραμμα σπουδών, τα οποία υπήρχαν σαν σκέψη αλλά τα άφησες πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε κάποιες σκέψεις που κάνεις οι οποίες ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος ή να σε γυρίσουν πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ ενισχύοντας οτιδήποτε σε ανησυχεί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού σου λέει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στον οικονομικό τομέα καθώς θα χρειαστούν διευθέτηση άμεσα. Την Κυριακή 3/10 η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο δικό σου ζώδιο!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα ενισχυθεί με το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, καθώς αυτή η όψη βρίσκεται ακόμα σε ισχύ και εντείνει τις αποστάσεις με τους άλλους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 2/10, σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και να αναλάβεις την ευθύνη σου σε αυτές, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθούν και να αποκτήσουν ακόμα πιο γερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται και αφορούν την καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα εκτός από εσένα αφορούν και άλλους. Η επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει και έντονες αντιπαραθέσεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι ακόμα σε ισχύ φέρνοντας στο προσκήνιο διαφορετικές γνώμες, ιδέες και απόψεις. Στις 2/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού απαιτεί από εσένα να κάνεις μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις αυτά που σε κρατάνε δέσμιο συγκεκριμένων καταστάσεων και συναισθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια θέματα που αφορούν εκτός από την καθημερινότητα και οικονομικές υποχρεώσεις. Οι λογαριασμοί, τα έσοδα και τα έξοδα θα βρίσκονται στο μυαλό σου αρκετές ώρες την ημέρα και πολλές φορές θα αποτελούν τη βάση για τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και αυτό δείχνει πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός με τα έξοδά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να κλείσει κάποιες αισθηματικές ιστορίες οι οποίες δεν είχαν δώσει ξεκάθαρα δείγματα κατά το παρελθόν ώστε να ξεκινήσουν νέες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σε ισχύ και σου λέει πως πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτά που θα πεις, καθώς τα καυστικά λόγια θα πληγώσουν αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις που αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε μία οικογενειακή σου υπόθεση. Πριν πάρεις αυτές τις αποφάσεις θα πρέπει να δεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις επαφές είτε δια ζώσης είτε απομακρυσμένες με συνεργάτες σου και πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Κατά την επικοινωνία μεταξύ σας είναι πιθανό να προκύψουν κάποια νέα, όμως είναι εξίσου πιθανό να προκύψουν και κάποιες παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο μεταξύ του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, εξακολουθεί να είναι σε ισχύ για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα ειπωθούν ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 μπορεί να δημιουργήσει μία «εμπρηστική» κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου η οποία θα φαίνεται πως μπορεί να ξεκινήσει από μία διαφορετική γνώμη, όμως τα αίτια της ίσως είναι βαθύτερα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη διευθέτηση ζητημάτων που έχουν προκύψει μεταξύ εσένα και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν μία παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και ένα φίλο σου να έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει τη διευθέτηση παρεξηγήσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 σου λέει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση -ιδιαίτερα αν αφορούν τον οικονομικό τομέα- και να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/7)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες

Ζώδια και έρωτας: Τι ανάβει το κάθε ζώδιο και τι το ξενερώνει;

Ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά σου καθώς και του προσώπου που σε ενδιαφέρει. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (4/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν απαιτητική και θα χρειαστεί σίγουρα να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial