Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29/03-04/04)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (29/03-04/04)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η εβδομάδα μπορεί να έχει «θολά σημεία» καθώς η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δεν θα σε αφήσει να βγάλεις σαφή και ασφαλή συμπεράσματα, για υποθέσεις και ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι -σε επικοινωνιακό επίπεδο τουλάχιστον- κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας και να αποφύγεις να «επενδύσεις» σε μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις. Ίσως σε ένα ζήτημα το οποίο είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει παρασκήνιο. Στις 4/4 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει εξαιρετικά την επικοινωνία αλλά θα ενισχύσει και την επικοινωνιακή παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια μπερδέματα με φιλικά σου πρόσωπα. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως άλλα θα λες εσύ και αλλά θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή με οποιονδήποτε και αν επικοινωνήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και η νέα του θέση θα ενισχύσει την καχυποψία απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Εκτός αυτού φαίνεται πως θα ενισχύσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις που κρατάς μόνο για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να ακουστούν κάποιες φήμες σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα ή να επικρατήσει ασυνεννοησία για θέματα της δουλειάς. Όσο περνούν οι ημέρες αυτή η κατάσταση θα βελτιώνεται, οπότε αν έχει σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διευθέτηση τους. Στις 4/4 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και σε παρακινεί να αρχίσεις δειλά-δειλά να κάνεις κάποια σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 τα ενισχύει. Η συναισθηματική υπερχείλιση είναι μία πιθανή «παρενέργεια» αυτής της όψης, για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς θα υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων λόγω αυξημένης ευθιξίας. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο, δημιουργώντας ευκαιρίες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων.

ΛΕΩΝ

Λέων μου οι αστρολογικές εξελίξεις που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση και υποκειμενισμό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και να είσαι προσεκτικός με συμφωνίες, υπογραφές και οικονομικές εκτιμήσεις. Στις 4/4 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση εγκαινιάζει ένα εξωστρεφές διάστημα πολύ βοηθητικό για την επικοινωνία με ανθρώπους που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 εγκαινιάζει σε αστρολογικό επίπεδο αυτή την εβδομάδα και δείχνει πως θα πρέπει να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου». Αυτές η σύνοδος μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις για αυτό και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο στις 4/4 περνώντας στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση σε καλεί να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς φαίνεται πως θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες σε αυτόν!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για εσένα ειδικά αν ξέρεις εκ των προτέρων πως έχεις το πρόγραμμά σου αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις. Η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 δείχνει πως τα λάθη καραδοκούν κατά τη διάρκεια καθημερινών εργασιών, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αυτή η όψη δημιουργεί ή ενισχύει την αφηρημάδα και αποτελεί ένα εκρηκτικό συνδυασμό με την υποτονική διάθεση. Στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα αρχίσουν να διαφαίνονται κάποιες ευκαιρίες που θα αφορούν τη διευθέτηση θεμάτων που έχουν προκύψει σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη συνάντηση Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις 30/3 και φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αυτή η όψη χρειάζεται προσοχή καθώς δεν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις. Ο υποκειμενισμός μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τις αποφάσεις που θα πάρεις σε γενικότερο πλαίσιο αυτή την εβδομάδα. Από την Κυριακή η διάθεση θα αλλάξει και θα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, μιας και ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού βοηθώντας σημαντικά τις σκέψεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να έχουν μία νωχελική διάθεση καθώς η σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την κόπωση. Είναι εξίσου πιθανόν να υπάρξουν και κάποια ζητήματα που σου δημιουργούν κούραση και μόνο που τα σκέφτεσαι. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι καθώς αυτά φαίνεται πως θα έχουν προτεραιότητα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δημιουργεί αισιοδοξία, καλή διάθεση και έμπνευση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα η οποία θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 30/3 και ενδεχομένως να φέρει σε εσένα κάποιες πληροφορίες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αγωνία για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων. Μέσα σε αυτές τις πληροφορίες ίσως υπάρξουν και ορισμένες που θα σε μπερδέψουν ή που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην παρασυρθείς από κάτι που μπορεί να ειπωθεί αλλά δεν θα ισχύει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 φέρνει στο στόχαστρο θέματα που αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα αν προκύπτουν συζητήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις εγκράτεια καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αλλάζει το επικοινωνιακό κλίμα και σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως μέχρι τώρα υπήρξε επικοινωνιακή απόσταση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσένα καθώς η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 30/3 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες λάθος εντυπώσεις. Η επικοινωνιακή εγκράτεια είναι απαραίτητη προκειμένου να μην υποσχεθείς πράγματα τα οποία θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού ή θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση υποθέσεων που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 αλλάζει εντελώς το κλίμα από το τέλος της εβδομάδας, καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/10)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (12/04-18/04)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial