Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (3-9/02)

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (3-9/02)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και μαζί με αυτή ξεκινά μία περίοδος όπου το παρασκήνιο στα θέματα που σε απασχολούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά θα είναι έντονο. Ο Ερμής θα παραμείνει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το ζώδιο λόγω του ότι θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία. Για αυτό ακριβώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι επόμενοι δύο μήνες θα έχουν «κρυφά χαρτιά» και είναι πολύ πιθανό να μη σε αφήνουν να δεις όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ζητήματα που σε απασχολούν. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως η επαφή με τους φίλους σου ή με το σύντροφό σου θα σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές που θα αποτελέσουν το διάλειμμα των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία εβδομάδα που θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους σου ξεκινά καθώς η είσοδος του Ερμή ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πως θα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα. Η επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να γίνει «υπεύθυνη» για νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 9/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες οικογενειακές, για αυτό να είσαι έτοιμος ώστε να αναλάβεις δράση!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής πέρνα στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι πως αυτό το ζώδιο δεν του ταιριάζει και τόσο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις αλλά και στα ραντεβού. Τα μεγαλύτερα ζητήματα ενδεχομένως να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως παρατηρήσεις πως αυτή την εβδομάδα οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου την Κυριακή 9/2 φέρνει συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, από τις οποίες κάτι θα μάθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα έρχεται με έντονες δόσεις αφηρημάδας οι οποίες δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστες πρακτικές υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 καθώς δεν θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα, αντιθέτως θα σε παρασύρει σε ραστώνη λόγω της επιθυμίας σου για ξεκούραση. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσεις εσύ που βρίσκεσαι σε εξεταστική περίοδο μαθημάτων ή έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι ή μία μακρινή μετακίνηση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ξυπνά ανασφάλειες, όμως την ίδια στιγμή σου δίνει ώθηση ώστε να τις αντιμετωπίσεις.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή το ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 σηματοδοτεί αυτή την εβδομάδα και σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις στα οικονομικά σου ζητήματα, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο. Οι συζητήσεις με συνεταίρους, φίλους, συνεργάτες αποδίδουν καρπούς και βοηθάνε πολύ επαγγελματικά ζητήματα. Την Κυριακή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) δημιουργεί την ανάγκη να προβάλλεις τον εαυτό σου με έντονο τρόπο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα χαλάσει τις ισορροπίες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την επίδειξη ισχύος σε αυτές, μιας και είναι κάτι που αν το καλοσκεφτείς δεν χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, τους Ιχθύς, δείχνοντας ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να νιώσεις πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είτε ένας συνεργάτης σου είτε ακόμα και το ταίρι σου έχει παράλογες απαιτήσεις από εσένα και αυτό θα σε βάλει σε σκέψεις. Τα θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς αυτή την εβδομάδα θέλουν υπομονή και επικοινωνιακές ικανότητες τις οποίες είναι δεδομένο πως έχεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να αφήσεις στο παρελθόν μία δραστηριότητα που ενδεχομένως να «τρώει» αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ο οποίος θα στρέψει την προσοχή σου σε μικρά καθημερινά ζητήματα τα οποία μπορεί να σε κάνουν να αποκτήσεις εμμονή μαζί τους. Στην προσπάθειά σου «να δεις το δέντρο θα χάσεις το δάσος», και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ώστε να μην το αφήσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που είναι χρήσιμες σε καθημερινές υποχρεώσεις και μην εστιάζεις σε ανούσια πράγματα καθώς ο χρόνος δεν θα σου φτάνει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου την Κυριακή μπορεί να φέρει ένα δώρο στον αισθηματικό τομέα, απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να έχεις κλείσει ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που υπήρχαν σε αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και φέρνει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία μπορούν να γίνουν είτε φίλοι είτε γνωστοί είτε με κάποιο νέο πρόσωπο να προκύψει ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής θα είναι τονισμένα αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις σε αυτά. Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως οι προτεραιότητες αλλάζουν. Όσο η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της, οι επαγγελματικές δουλειές καθώς και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις προτεραιότητα έναντι της προσωπικής σου ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και εντείνει την υποκειμενική σκέψη η οποία δεν είναι καθόλου βοηθητική σε πρακτικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε κατά τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται είτε με τους δικούς σου ανθρώπους είτε με το σπίτι σου καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου η οποία θα αποτελέσει ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην καθημερινότητά σου. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα οι οποίες είτε σχετίζονται με το σπίτι είτε σχετίζονται με την εργασία σου είτε με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι ουκ ολίγες και το Σαββατοκύριακο θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα κάνει πρεμιέρα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία θα φέρει και αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο πολλές πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντός σου. Εσύ από αυτές θα πρέπει να κρατήσεις πολύ συγκεκριμένες καθώς και να φιλτράρεις οτιδήποτε ακούσεις μιας και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να ξεχωρίσεις την «ήρα από το σιτάρι». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα με αφορμή κάτι νέο που μπορεί να προκύψει σε μία οικονομική διευθέτηση ή συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ο οποίος προβάλλει τα οικονομικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις τέτοιων ζητημάτων. Βέβαια ο Ερμής από αυτό το ζώδιο χαρίζει υποκειμενική σκέψη η οποία δεν είναι καθόλου βοηθητική για τέτοια ζητήματα που χρειάζονται ορθολογιστική σκέψη και προσέγγιση. Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που απαρτίζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να βάλεις τα όρια σου σε κάποια ζητήματα που θεωρείς πως δεν χρειάζονται παρεμβολές τρίτων όμως προσπάθησε να το κάνεις με όμορφο τρόπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου. Αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο σίγουρα θα κερδίσεις κάτι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, χαρίζει αμετροέπεια και δεν προάγει την αντικειμενική σκέψη κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου ιδιαίτερα όταν ζυγίζεις τις καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δημιουργεί συζητήσεις που αφορούν εσένα χωρίς όμως εσύ να είσαι παρών και σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις να μοιραστείς τα σχέδια σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (5/7)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 24 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/12)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα εμπιστοσύνης σχετικά με άτομα που σε πλησιάζουν. ΤΑΥΡΟΣ Θα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial