ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Θα συνεχίσουν να σας απασχολούν τα προσωπικά σας θέματα και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για μία σας σχέση. Η αγάπη είναι κοντά σας. Μία ευνοϊκή μέρα για κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα εισοδήματα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για σας. Σήμερα θα νοιώσετε ότι η αγάπη και η αποδοχή από τους άλλους είναι σε περίοπτη θέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας, η προσωπική σας προβολή και κάποια θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, φαίνεται να ολοκληρώνονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Μην φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά φροντίζοντας για το καλύτερο που ταιριάζει για σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να βάλετε σε μία σειρά κάποιο εργασιακό ωράριο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Κάποια απασχόληση  που σας τρώει πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας, θα είναι αυτό που θα προσπαθήσετε να καθυποτάξετε με οποιονδήποτε τρόπο.

 

ΛΕΩΝ

Η μέρα αυτή θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα αναζητήσετε παλιές και νέες γνωριμίες, θα συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποια δραστηριότητα σας. Η επικοινωνία σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘEΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα σε μεγάλο βαθμό.  Πολύ σύντομα βέβαια θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από κάποια οικονομικά βάρη που σας ταλαιπωρούν και έχουν τις ρίζες τους πολύ καιρό πριν. Ίσως να σας γίνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

ΖΥΓOΣ

Σίγουρα σήμερα θα αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιλύσετε όλα σας τα προβλήματα. Ιδίως μετά το μεσημέρι θα θελήσετε να κάνετε μία ανατροπή σε ένα θέμα επαγγελματικό ή οικονομικό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ότι έχετε σκεφτεί για τα οικονομικά σας θέματα, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Συζητήσεις πάνω σε νέες βάσεις και χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να βρεθούν και κάποιες ουσιαστικές λύσεις.

 

ΤΟΞOΤΗΣ

Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις με τον- την σύντροφό. Καλό είναι να δείξετε την αγάπη σας στον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας, δείχνοντας του πόσο πολύ σημαντική είναι η σχέση σας με πράξεις. Αν αφήσετε κενά μεταξύ σας αυτό κάποια στιγμή θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ασχοληθείτε πάλι με τα επαγγελματικά σας αρκετά έντονα. Βέβαια θα είναι λίγο πιο ήπια τα πράγματα και έτσι θα υπάρξει χρόνος να σκεφτείτε και την προσωπική σας ζωή.  Ίσως κάτι να αλλάξει στο πρόγραμμα της μέρας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας σήμερα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Όμως εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι θα πρέπει στις ερωτικές σας σχέσεις να είστε πιο επιλεκτικοί. Βέβαια όπου και να βρεθείτε θα έχετε μία μεγάλη δόση τύχης, που θα σας βοηθά ακόμη και στα δύσκολα.

 

ΙΧΘYΕΣ

Και τώρα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στα επαγγελματικά σας. Η μέρα αυτή θα σας προσφέρει σε μεγάλες δώσεις τύχη σε ότι και να κάνετε.  Μία σπουδαία μέρα, που αν την φροντίσετε με κατάλληλο τρόπο θα έχετε αυτό που επιθυμείτε πραγματικά.Σχετικά Άρθρα

Αγνώριστος ο ηθοποιός! Έχασε 25 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος (photo)

Ο γεματούλης ηθοποιός άλλαξε εντελώς την εμφάνισή του. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Ο Alpha ξεκαθαρίζει το τοπίο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με τους καινούριους συνεργάτες του (photo)

Όλα έτοιμα για την νέα σεζόν. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial