ΖΩΔΙΑ: Ποιους ευνοεί η σημερινή μέρα και ποιοι πρέπει να προσέχουν – Από την Αλεξάνδρα Καρτά

ΖΩΔΙΑ: Ποιους ευνοεί η σημερινή μέρα και ποιοι πρέπει να προσέχουν – Από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

 

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 8/3/2016.

Αλεξάνδρα ΚαρτάΑλεξάνδρα Καρτά

Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από σήμερα στους Ιχθύες, θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις και προβληματισμούς που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μία αίσθηση ότι θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και προσεκτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να κλονίζονται και νιώθετε ότι προσπαθούν κάποιοι να σας εξαπατήσουν. Μην αφήσετε στην τύχη μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα επαγγελματικό σας θέμα, έχει αρχίσει και σας ταλαιπωρεί. Μην περιμένετε ότι θα υπάρξουν σήμερα και αύριο οικονομικές εξελίξεις. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και σωστή κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις και λόγια που ίσως να σας κουράσουν και θα αφορούν κάποιο δικό σας πρόσωπο. Εξελίξεις σε κάποιο προσωπικό θέμα που θα σας δώσει την ικανοποίηση ότι είστε στον σωστό δρόμο.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και πολύ πιθανόν να χρειαστείτε την συμβουλή κάποιου ειδικού. Βέβαια η συναισθηματική σας ζωή θα σας δώσει κάτι όμορφο που δεν περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να νοιώσετε την έλλειψη κάποιου δικού σας ανθρώπου και να αναζητήσετε κάποια λύση για αυτό. Αν πρόκειται να πάρετε κάποιες αποφάσεις, αφήστε τις για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν μακριά από αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην κάνετε τώρα καμία ουσιαστική κνίσει, αλλά και για αύριο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει πάρει μια διαφορετική τροπή. Ίσως να ήσασταν υποψιασμένοι για ότι συμβαίνει αλλά τα γεγονότα θα τρέχουν και οι εξελίξεις πάρα πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά θέματα πάλι θα σας επηρεάσουν. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια πολύ σημαντική συζήτηση όπου θα εξαρτηθούν κάποια γεγονότα που θα εξελιχθούν τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να μην πείτε πράγματα που θα τα μετανιώσετε μετά. Οι μέρες αυτές κρύβουν κάποιους επικοινωνιακούς κινδύνους που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε αποφάσεις που καθορίζουν κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε έξαρση. Πολύ πιθανόν να μην έχετε προετοιμαστεί για κάποια ζητήματα που αφορούν έναν συνεταιρισμό. Μην κάνετε ακόμη καμία ουσιαστική κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα νοιώθετε μία νευρικότητα σε θέματα επαγγελματικά. Βρίσκεστε σε μία αναστάτωση και πολλές φορές αρκετά υπερβολική για τα πραγματικά γεγονότα. Οι σχέσεις κλονίζονται από κακή συνεννόηση.

 

 Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

ΖΩΔΙΑ: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 10/3 – Αναλυτικά από την Αλεξάνδρα Καρτά

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 10/3/2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Δείτε πόσο σας επηρεάζει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης – Αναλυτικά από την Αλεξάνδρα Καρτ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα  213/3/2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial