Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/01)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας:

ΚΡΙΟΣ

Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν σου προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Δευτέρα είναι μια θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι και να φροντίσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου που έχουν μαζευτεί, με ηρεμία και ψύχραιμη στάση.

ΛΕΩΝ

Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή Δευτέρα θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάφορες ιδέες, αρκετά ανατρεπτικές θα περάσουν από το μυαλό σου και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσες καθυστερήσεις σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω, τώρα αρχίζουν να εξαλείφονται και δίνουν τη θέση τους στην εξέλιξη των πραγμάτων, με τρόπο μάλιστα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ήρεμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα προκαλέσει η σημερινή όψη και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η κοινωνικότητα σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου.


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (28/1)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Είναι μια πολύ καλή στιγμή αυτή η Δευτέρα για εσένα για να ασχοληθείς με

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial