Ζώδια: Προβλέψεις για την Παρασκευή 4/3/2016 από την Αλεξάνδρα Kαρτά

Ζώδια: Προβλέψεις για  την Παρασκευή 4/3/2016 από την Αλεξάνδρα Kαρτά

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.  Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα Παρασκευή 4/3/2016

 

 akarta.  Αλεξάνδρα Καρτά

Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα αυτή δεν ενδείκνυται για να μεταφέρετε κάποιες πληροφορίες, με γραπτό η με προφορικό τρόπο. Αν γίνει θα υπάρξουν προβληματισμοί στην συνέχεια. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείτε ένα προσωπικό σας θέμα.  Οι συνθήκες θα είναι λίγο δύσκολες όσον αφορά την τοποθέτηση σας, γιατί οι άλλοι αδυνατούν να σας καταλάβουν. Κάποιο θέμα παίρνει το βράδυ θετική τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά θέματα θα έχουν μία αναστάτωση σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν λόγια που θα πείτε και θα σας εκθέσουν. Καλό είναι να αφήσετε τις εντάσεις που δεν βοηθούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ψυχολογική αναστάτωση που μπορεί να προέρχεται από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην αφήσετε κανέναν να σας πληγώνει άδικα, εκτός και αν είστε και θύμα και θύτης.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις με το ταίρι σας και με το οικογενειακό περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε τα νεύρα σας και να πείτε κουβέντες που θα πληγώσουν κάποιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματική αναστάτωση με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Οι δικοί σας άνθρωποι βοηθούν και σας συμπαραστέκονται σε κάθε σας επιλογή. Κάποια πρόταση για δείπνο θα έχει μια ευνοϊκή προοπτική.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας πιέσουν αρκετά σήμερα. Μην βάλετε στο πρόγραμμα της μέρας πολλές υποχρεώσεις, γιατί το πιο πιθανόν είναι να αφήσετε αρκετές από αυτές στο τέλος στην μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους με έντονο τρόπο. Ιδίως για όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, προσοχή σε ότι σας θυμώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφεθείτε σήμερα σε λάθος συμπεράσματα. Πολύ πιθανόν να βρείτε τον χρόνο να λύσετε μία παρεξήγηση με ένα δικό σας άτομο. Οικονομική άνοδος και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με υλικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον μάλλον σήμερα δεν μπορεί να συμμετέχει στην δική σας χαρά. Αν για κάποιους λόγους μοιραστείτε κάποιο προσωπικό σας θέμα σε φιλικό πρόσωπο, θα νοιώσετε ζήλια από εκείνο για την χαρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Αν θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο επαγγελματικό σας χώρο, αυτό για σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές κουβέντες που θα σας κουράσουν σήμερα. Βρείτε τρόπο να μην χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά. Κάποια σχέση σας από το παρελθόν στο προσκήνιο.

 

 

 

 Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/4)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση, που θα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial