Ζώδια: Προβλέψεις για την Τσικνοπέμπτη από την Αλεξάνδρα Kαρτά

Ζώδια: Προβλέψεις για την Τσικνοπέμπτη από την Αλεξάνδρα Kαρτά

 

ΠΕΜΠΤΗ 3/3/2016  

 

ΚΡΙΟΣ

Να φροντίσετε σήμερα οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει το συντομότερο να τακτοποιηθούν. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο. Το ξαφνικό σήμερα φέρνει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν προσωπικά θέματα που θα προκύψουν ξαφνικά και θα σας κάνουν να νοιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι αυτό θα έχει την καλύτερη εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σήμερα θα βρίσκεται στο ζενίθ. Όσοι ασχολείστε με την παραγωγή μηνυμάτων ειδήσεων, ή την διδασκαλία, θα έχετε μία σημαντική ευκαιρία. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία διαφορετική νότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Η μέρα αυτή θα έχει μια νότα δημιουργίας και αναγέννησης σε όλους τους τομείς. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, αυτές καλό είναι να γίνουν μετά το μεσημέρι.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια θέματα που θα αφορούν ένα δημιουργικό τομέα και ίσως να έχει να κάνει με την εργασία σας, αφήστε το για το δεύτερο μισό της μέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην δώσετε σήμερα πολλά περιθώρια σε ανθρώπους που θέλουν από εσάς μόνο να πάρουν την ενέργεια σας. Βέβαια νωρίς το απόγευμα θα έχετε μία προσωπική επιτυχία και ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία όμορφη εξέλιξη. Κάποια εργασιακά θέματα θα σας ελαφρύνουν σήμερα αρκετά την μέρα σας από κάποιο πρόγραμμα που σας έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε φρένο σε θέματα οικογενειακά που σας ταλαιπωρούσαν. Οι συνθήκες καλυτερεύουν και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες συνθήκες που θα σας κάνουν να νοιώσετε ανεβασμένη την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και ακόμη ταλαιπωρήστε από κάποια άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και σας τρώνε πολύ ενέργεια, σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις προς το καλύτερο. Αφήστε την τύχη να δουλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές ευκαιρίες και πολλές συζητήσεις για αυτό τον λόγο. Η μέρα είναι πολύ σημαντική για κάθε σκέψη σας που θέλετε πολύ σύντομα να υλοποιήσετε. Θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα πάρει μία πολύ ευχάριστη τροπή. Αν θελήσετε να πάρετε σήμερα μία σημαντική απόφαση για κάποιο επαγγελματικό θέμα, φροντίστε αυτό να γίνει μετά το μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ευαισθησίες σας σήμερα θα είναι πάρα πολύ έντονες σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Πολύ πιθανόν να περιμένετε περισσότερα από ότι θα έπρεπε από κάποιους ανθρώπους.

Της Αλεξάνδρας Καρτά

 Σχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (27-2/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά με ψευδαισθήσεις καθώς στις 27/1 η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στη

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 17 Αυγούστου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 17 Αυγούστου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial