Ζώδια: Προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο από την Αλεξάνδρα Kαρτά

Ζώδια: Προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο  από την Αλεξάνδρα Kαρτά

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.  Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο 5 – 6 /3/2016.

Αλεξάνδρα ΚαρτάΑλεξάνδρα Καρτά

Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος

ΚΡΙΟΣ

Ένα συναισθηματικό διήμερο που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο σας. Το πλανητικό σκηνικό βοηθά πολύ τις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε λίγο από την απαιτητική εβδομάδα που πέρασε. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σας, θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Κάποια μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

ΔIΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες παρορμητικές κινήσεις που θα σας εκθέσουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Να σκέφτεστε δύο φορές πριν ενεργήσετε. Κάποιο μήνυμα θα σας κάνει να αμφιβάλετε για την ειλικρίνεια κάποιου.

ΚΑΡΚIΝΟΣ

Μία μετακίνηση θα είναι πολύ ευνοϊκή. Θα μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, το διήμερο αυτό ευνοεί καινούριες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε χαρά.

ΛΕΩΝ

Μία ενέργεια θετική μπαίνει σιγά – σιγά στην ζωή σας. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αλλαγές που θα σας κάνουν πολύ αισιόδοξους για το μέλλον. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ικανοποίηση μέσα από την σχέση τους.

ΠΑΡΘEΝΟΣ

Οι καταστάσεις σας πιέζουν αρκετά, αλλά μέσα από αυτή την υπερπροσπάθεια βγαίνει και κάτι πάρα πολύ καλό. Βάζετε στην θέση που αρμόζει τον κάθε σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας.

ΖΥΓOΣ

Ένα ταξιδάκι θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα με άλλη σκοπιά. Αν πρέπει να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, τότε αυτό θα γίνει με έναν πραγματικά υπέροχο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές διεκδικήσεις και πολλά συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν όλο το Σαββατοκύριακο. Πολύ πιθανόν να δείτε από κοντά ανθρώπους που σας είχαν απομακρύνει κάποιες παρεξηγήσεις.

ΤΟΞOΤΗΣ

Θα διεκδικήσετε σήμερα και αύριο κάποια δικαιώματα σας που οι άλλοι τα έχουν καταπατήσει. Μία ενέργεια ξεχειλίζει και την προσωπική σας ζωή που βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών και έντασης.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ

Ένα ταξιδάκι θα σας δώσει θετική ενέργεια, αλλά θα σας κάνει να προβληματιστείτε για κάποια πράγματα. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια αλλαγή κα αυτό θα γίνει αιτία να αποτραβηχτείτε λίγο την Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα θα σας κάνουν να έρθετε σε μία αντιπαράθεση που θα έχει αρκετή ένταση αν δεν τις χειριστείτε σωστά. Βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας, που έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘYΕΣ

Πολλές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα θα νιώσετε ότι θα φύγει αυτό το διήμερο πολύ γρήγορα, γιατί απλά θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά και διαφορετικά πράγματα.

 Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/8)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/01)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι στα καλύτερά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial