ΖΩΔΙΑ:Προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Απριλίου– Από την Αλεξάνδρα Καρτά

ΖΩΔΙΑ:Προβλέψεις για τη Δευτέρα 18 Απριλίου– Από την Αλεξάνδρα Καρτά

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας 18 Απριλίου!

Αλεξάνδρα ΚαρτάΑλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Μία εξαιρετική μέρα, που θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε καινούρια διαβήματα σε ότι έχετε κατά νου. Επαγγελματική επιτυχία που θα σας προσφέρει κάποια σημαντική ικανοποίηση όπου θα έχει και σημαντικά κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε πολλά θέματα που είχαν μπει σε αναμονή και αυτό σας κούραζε. Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα να σας δώσει χαρά και όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Αν και έχετε έναν διάχυτο εκνευρισμό από το πρωί, θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν με περισσότερη ωριμότητα και σύνεση κυρίως μετά το απόγευμα. Σταθεροποιούνται φιλίες.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Βάλτε την λογική σας να συνεργαστεί με την διαίσθηση σήμερα ώστε να έχετε σύντομα ένα καλό αποτέλεσμα και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Η επιτυχία είναι κάτι που διεκδικείται, κάνοντας σωστούς χειρισμούς.

Πες Μου Το Ζώδιο Σου Να Σου Πω Τι Είδους Άντρες Σε Θέλουν

ΛΈΩΝ

Δώστε ασφάλεια και σιγουριά σε όσους σας αγαπούν και σας έχουν ανάγκη. Η μέρα αυτή έχει ένα συμαντικό δώρο να σας δώσει … την σταθερότητα σε κάθε επιδίωξη σας και  κάθε ιδέα σας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Φροντίστε την εργασία σας ακόμη περισσότερο από πριν. Αυτό που θα εισπράξετε είναι αναγνώριση σε ότι κάνετε και ίσως να κλείσετε κάποια σπουδαία συμφωνία αν το επιδιώξετε.

ΖΥΓΌΣ

Ότι αφορά συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων θα έχει αρκετή εύνοια σε σημείο που δεν το περιμένετε ούτε και εσείς οι ίδιοι. Φροντίστε σήμερα να είστε ενήμεροι για ότι  σας αντιπροσωπεύει επαγγελματικά. Ιδίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν μία σπουδαία επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτυχία σε κάθε οικονομικό θέμα. Βρείτε λύσεις σε υλικά θέματα με την συμβουλή ανθρώπων που κατέχουν τους νόμους και τα κεφάλαια. Μία ερωτική μέρα όπου θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Μην κάνετε το λάθος και απομακρίνετε σήμερα τον σύντροφό σας με την συμπεριφορά σας. Φροντίστε να είστε πολύ κοντά του και να βρείτε λύσεις που θα σας δυναμώσουν και τους δύο συναισθηματικά.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Σήμερα η δημιουργικότητα σας, σας σπρώχνει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες αλλά και στην εδραίωση της θέσης σας στα επαγγελματικά. Σταθερότητα σε αυτό που προστάζει η καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Η επικοινωνία σήμερα θα έχει πολύ εύνοια. Μπορείτε να κάνετε επίσης ένα ταξίδι όπου θα σας επιφέρει αρκετά κέρδη, ή μια επαγγελματική συμφωνία που θα δημιουργηθούν πολύ καλές συνθήκες για το μέλλον.

ΙΧΘΎΕΣ

Μία εξαιρετική μέρα για τα οικονομικά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα με ένα τρόπο που δεν περιμένατε ούτε και εσείς. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα, που θα ακολουθήσετε πιστά τις επόμενες μέρες και ίσως να αφορά την διατροφή σας.Σχετικά Άρθρα

Πώς επηρεάζει τα ζώδια και τον έρωτα η Πανσέληνος σήμερα 22 Φεβρουαρίου;

Δες τι σε περιμένει: Θα καρδιοχτυπήσεις ή θα κατακεραυνωθείς; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/11)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Αργότερα μέσα στη μέρα, όλοι θα είναι πιο χαλαροί για να ζητήσετε όσα θέλετε!

Ζώδια 8 Απριλίου: Οι προβλέψεις της ημέρας από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι προβλέψεις για 8/4! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial