Ζωή Λάσκαρη: Δεν θα πιστεύετε πόσα εκατομμύρια είχε πάρει για την φωτογράφιση στο Playboy! (photos)

Ζωή Λάσκαρη: Δεν θα πιστεύετε πόσα εκατομμύρια είχε πάρει για την φωτογράφιση στο Playboy! (photos)

Ο Χάρης Χριστόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό People αναφέρθηκε για το θρυλικό εξώφυλλο της Ζωής Λάσκαρη στο Playboy, το τεύχος του οποίου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1985 και έσπασε κάθε ρεκόρ.

Η 41 ετών Ζωή Λάσκαρη φωτογραφιζόταν με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Μιλώντας για τα νούμερα μιας χρυσής εποχής για τον Τύπο καθώς και για τα γυμνά εξώφυλλα του Playboy αποκαλύπτει:

«Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές. Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Γινόταν photoshop χειροποίητο.

Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε» σημειώνει.

Η ίδια η Ζωή Λάσκαρη είχε μιλήσει για το εξώφυλλο, το οποίο είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η Λάσκαρη ισχυριζόταν πάντως πως δεν πήρε δραχμή. «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα…», είχε πει σε συνέντευξή της.

«Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε δηλώσει μεταγενέστερα η Ζωή Λάσκαρη για την θρυλική αυτή φωτογράφιση και την αμοιβή που πήρε.Σχετικά Άρθρα

Γνωστός δημοσιογράφος για Κορομηλά: «Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα της…» (video)

Τη γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια από όταν γνώριζαν τεράστια επιτυχία, ο καθένας στον δικό του τομέα, στα πρώτα χρόνια της

Το μεγάλο παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου

H Βέφα Αλεξιάδου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και εκεί μίλησε για το παράπονο της για τις παρουσιάστριες

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial